Feel Your Life


Determinirani ali samo odločeni?

novicke… oz. kako prepoznati razliko?

Veliko se pogovarjam s sedanjimi in bodočimi vizionarji o vaši osebni legendarni poslovni zgodbi. Sanje so v vaših srcih, odkar ste se rodili. Zapisane so v vašem potnem nalogu. V vaši vreči orodij so tudi vse sposobnosti, ki jih potrebujete.

A kljub temu toliko sanj ostane le v glavah ali na papirju. Zakaj? Ker so velike sanje lahko krasen izgovor, da ne naredite tistega, kar imate pred nosom. Kaj pa imate pred nosom?

Vi veste, kateri je ta korak. Če se zdaj umirite in iskreno vprašate, je v vaših prsih odgovor že prisoten. Morda vam ni všeč, ker od vas zahteva dejanje, ki ga raje ne bi naredili, ampak veste pa.

To je pomembno. Veste. Torej pričnimo tam, kjer ste.

In zdaj osrednje vprašanje. Ste odločeni ali determinirani?

Kajti odločenim še vedno lahko “pride kaj vmes” … a ne? A kimate? Kolikokrat ste bili že odločeni?

Malo za hec, malo zares: ali ste kot Mark Twain, ki je izjavil, da ni težko prenehati kaditi, on je prenehal že več kot 300 – krat?

Ko ste determinirani, takrat požgete ladje. Ni poti nazaj, ni druge opcije.

Sama sem vedno znova presenečena, kakšno količino notranje energije zahteva determiniranost. Zakaj? Ker morate preko razvojnih stopnic, ki jih niste pričakovali. Ker morate postati še boljša verzija sebe, da lahko manifestirate, kar ste si želeli. Ker vas premajhna količina odločenosti hitro vrne v star način delovanja.

Zato je pomembno, da v sebi najdete strast do sanj, ki vas bo iz odločene spremenila v determinirane osebe.

Še nekaj naj dodam, za zaključek. Ko se pogovarjam z vami, na daleč začutim, ali ste odločeni ali determinirani. Tega vam ne govorim zato, da bi vas kakorkoli kritizirala ampak da vam dam odziv iz vloge nekoga na drugi strani.

POZOR! Na drugi strani je tudi potencialna stranka! Oni so pomembni za uspeh vašega posla. In stranka MORA ZAČUTITI VAŠO DETERMINIRANOST, da boste storili vse, da boste najboljša verzija sebe, kajti le tako ona lahko ob vas postane najboljša verzija sebe. Zato determiniranosti sledi tudi denar, pa še kako ji sledi!

Kdor ne deluje tako, bo dalje dobival lekcije in priložnosti (ki jih radi imenujemo težave). Univerzum hoče, da ste najboljša verzija sebe.

Ste torej determinirani ali samo odločeni?

PS: Za determinirane – stopite izven cone udobja in spremenite spremembo v kompost za vaše sanje – na delavnici TUKAJ!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.