Feel Your Life


Diamant nastaja pod pritiskom …

SpelcaMorojna_postanite_magnet_za_denar… oz. ali kako sprejeti pritisk in končno postati diamant?

Diamant nastane pod neznanskim pritiskom. Tudi vaš. Zato se ne upirajte pritisku in ne označujte svojega stanja kot zahtevnega, kajti edino tako boste lahko tolerirali prebojno moč, ki se kulminira v vas.

Kaj hočem povedati s tem stavkom, ki mi ga je pravkar narekovala Boginja?

Moje delo je, da vam pomagam pri razširitvi vaše posode za OBILJE. Kajti v premajhno posodo gre premalo OBILJA :-) in ko se širite, je na robu težko. Čutite neznanski pritisk in najraje bi zbežali nazaj, v majhnost, ki jo vsaj poznate.

Takrat je čas, da obstanete in se najprej zavedate, da ste na razvojnem robu. Pritisk, ki ga čutite, je znak, da rastete. Vem, negotovi ste in ne veste, kaj se spet dogaja. Strah vas je, da padate nazaj, v staro stanje, ki ga za vse na svetu želite zapustiti.

A resnica je, da se vsaka rast v novo dimenzijo samega sebe čuti kot smrt. Kajti nekaj starega mora odmreti, da naredi prostor za novo. Ne gre drugače. Morate spustiti staro. Morda staro navado, da ni dovolj. Morda prepričanje o pomanjkanju ali o tem, da vas ljudje ne bodo sprejeli. Morda strah pred prihodnostjo. A nekaj morate spustiti

Ko začutite neznanski pritisk, vztrajajte in dihajte. Dihajte v nov prostor, ki se širi okoli vas. Negotovost, ki vas ob tem prevzema, je del rasti, je del igre.

Je lepota, kaos, v katerem se mešajo elementi, ki bodo postali del vašega novega življenja. Ko dovolite, da se kaos razplamti, se bo uredil sam po sebi. Vaša naloga je le, da se ne obsojate, da ne popustite in ne stopite koraka nazaj.

Kajti globoko v sebi veste, kateri korak je naslednji korak v vašem poslu ali življenju, če stopate proti OBILJU. Vaša duša ve, a če je korak velik in zahteven, potrebuje moč, da ga lahko stori. Potrebuje zadosten pritisk, zato ga ne odvzemajte in ne iščite izhodov v sili. Stojte na pragu zlate sobane in počakajte, da ste pripravljeni, da stopite vanjo.

Nikar se ne obrnite zaradi svetlobe, oči se bodo navadile, srce se bo odprlo in kar naenkrat se boste zavedli, da je to stanje vaše naravno stanje, od katerega ste se odmaknili.

Naravno ste svetloba in OBILJE, želim vam, da bi se vsak dan bolj spominjali in zavedali tega!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.