Feel Your Life

Dvignite svojo
finančno vibracijo


shanti_with_kdis… in stopite v širšo reko OBILJA!

Ali tudi vas stisne ob misli, da bi imeli veliko, nekdo ob vas pa bi se še naprej mučil v svoji zgodbi? Ali tudi vi “veste”, da nekdo drug ne bo imel nič manj, če boste vi imeli več? Ampak se vseeno z nekim čudnim občutkom v želodcu raje odpoveste čemu dobremu, zato ker “vam itak ni do tega”?

Kar pri srcu me stiska, ko tole pišem. Ker smo ženske po naravi sočutne, ker rade poskrbimo za druge, ker je to v naši naravi, a še bolj nosimo na tone krivde, če nam gre dobro in če se postavimo zase. Pred leti sem izgubila zelo dober avtomobil, ker si ga nisem zmogla privoščiti. Pa ne finančno, to je še šlo. Nisem zmogla preko družinskega vzorca, preko nekaj ton težkega občutka krivde, da jaz to imam, medtem ko…..

Težava je v tem, da se te igre podzavesti sploh ne zavedamo.

Sami sebe prepričamo, da “tako čutimo”, da “je že za nekaj prav, da se nam to dogaja” in “da je čisto dovolj dobro to, kar imamo, naj se nikar ne pritožujemo”.

A duša kriči po tem, da se postavi zase.

Kajti gre za njen razvoj. Nič ne more premagati duše, ko si želi po svoje. Če ji ne ustrežemo, nas v zadnjem stadiju celo zapelje iz tega življenja, da nam da novo priložnost.

Če bi se zavedali, dragi moji, kako zelo smo sprogramirani od svoje okolice, če bi se zavedali, koliko moči imamo v sebi, če bi se zavedali, da so naši strahovi pred neznanim samo orodje ega, ki nas drži v starih vzorcih, potem bi naenkrat “čutili drugače” in se zavedli, da ni prav, da se nam nekaj dogaja. No, roko na srce, dokler se ne zavemo, da se je treba postaviti zase in določenemu dogajanju postaviti mejo in reči NE, do takrat je res prav, da se nam to dogaja, kajti šele tako lahko dosežemo dno in se odbijemo od njega. To je sicer zahteven, nemalo boleč ampak temeljit način, da se končno postavimo zase!

Tako da, dragi moji, res je, da včasih (lažno) hrepenimo po čem, kar bi nam omogočilo pobeg iz realnega sveta in iz čustev, ki izvirajo iz nepozdravljenih ran. V tem primeru bo pomagalo edino to, da se rani posvetite s tako ljubeznijo, kot se moja muca posveča svojim mladičkom. Ampak vseeno bom zapisala z velikimi črkami – VAŠE HREPENENJE JE NAČIN, KAKO SE BOGINJA IZRAŽA SKOZI VAS.

Zato, če hrepenite po višji finančni vibraciji, dajte si to priložnost, da jo zares dvignete. Kajti OBILJE je resnično kot reka, višja finančna vibracija pa pomeni, da stojite v širši reki namesto v potočku OBILJA. Kajti vsi do neke mere pretakamo OBILJE, vsi ustvarjamo denarni pritok in odtok. Vprašanje je samo, v kako široki reki si drznete in zmorete stati ta trenutek.

Če bi radi stali v širši reki, potem bo treba malo natrenirat mišice. Začenši s tem, s čimer smo danes pričeli. Z vedenjem, da bo nekdo drug imel več, če boste vi imeli več! In za konec naj dodam, da to seveda ne velja samo za denar. Kjerkoli vam česa primanjkuje, ko si boste tega vzeli več, bodo drugi okrog vas imeli VEČ. Svobode, ljubezni, strasti do svojega dela, spoštovanja, časa, nežnosti, znanja …. ah, ne bom več naštevala. Saj ste začutili, kaj vam danes sporoča Boginja, a ne?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.