Feel Your Life

obrnite
konflikt v
harmonijo

Podarite si nov način življenja

Navdušena sem, da vas je poklicalo v DIAMANTNI KROG “F.E.E.L.™ – od konfliktov do harmonije

Za kaj gre?

V program zberem skupino vas, ki prevzemate vajeti življenja v svoje roke in ki ste že nekaj časa na poti osebnostne, duhovne rasti, čustva vam niso tuja, želite pa si ustvariti tudi poslovni uspeh in finančno obilje.

Želim vam predati najbolj dragoceno orodje, ki sem ga kadarkoli v življenju prejela, razumela, oblikovala in uporabila …

… to je orodje za vzpostavitev harmonije in povezanosti v odnosih, ki vam bo omogočilo, da vzpostavite ne samo srečo in mir, ampak najbolj močno in trdno bazo, na kateri boste kreirali svoj osebni, poslovni in finančni kvantni premik.

Vsakič, ne samo enkrat. Rezultati bodo trajni.
Predala vam bom svojo najglobljo modrost, ki temelji na 28+ letih raziskovanja, učenja, padcev in vzponov v mojih odnosih in s tisoči študentov, vključno z najbolj pomembnim premikom v vašem razmišljanju, ki bo razrešil VSE vaše konflikte.

Poslovili se boste od

 • bolečih prepirov, kričanja in izpadov
 • tihih ali glasnih konfliktov
 • zamer in osamljenosti
 • ljubosumja in kritiziranja
 • bega od odnosov
 • dolgoročnih nepovezanih odnosov
 • posledic, kot so nizka samopodoba, nizka samozavest in boleče poslovno in finančno stanje.

Naši študenti in diplomanti se namesto tega zavedajo svoje moči in v odnosih kreirajo povezanost in harmonijo (kar se kmalu pozna tudi na bančnem računu).

Vse to z uporabo preproste, a najmočnejše tehnike reševanja konfliktov F.E.E.L.™ – iz konflikta v povezanost, ki konflikte obrne v harmonijo in povezanost.

nov
način
življenja

Hvala vam!

Kako obrniti konflikte v harmonijo?

V DIAMANTNEM KROGU F.E.E.L.™ – od konfliktov do harmonije (kot v vseh naših drugih programih) se držimo preproste resnice, ki jo je izrekel Bruce Lee:

“Ne bojim se tistega, ki vadi 10.000 udarcev. Bojim se tistega, ki vadi en udarec 10.000 krat.”

Zato se bomo posvetili eni centralni tehniki, ki vam bo v samo 20 min vaje na dan vaše konflikte obrnila v harmonijo.

Kako bomo to storili?

Tako, da boste skozi potovanje šli IZKUSTVENO, ne samo teoretično.

Skozi leta in leta vaje smo v izobraževalnem sistemu F.E.E.L.™ YOUR LIFE (kar je skupno ime za vse naše programe, izdelke in sporočilo svetu) razvili edinstven pristop, ki temelji na medsebojni povezanosti in drugačni izkušnji.

Kaj to pomeni?

Glejte, glede na raziskave meni zelo drage strokovnjakinje za ranljivost, dr. Brene Brown, je pomanjkanje povezanosti rana št. 1 v današnji družbi.

Karkoli se vam dogaja, vas boli, razjezi, vas pusti v občutkih nevrednosti, v prenizki samozavesti, nezmožnosti zaslužiti lepe prihodke, na koncu rezultira v skupnem imenovalcu – pomanjkanju občutka povezanosti.

Zato v DIAMANTNEM KROGU F.E.E.L.™ – od konfliktov do harmonije naše skupno potovanje delimo na dve bistveni komponenti.

1. pridobivanje znanja, vaja in izkušanje ključne tehnike “F.E.E.L.™ – iz konflikta v povezanost”

2. zdravljenje čustvenih ran in rane pomanjkanja povezanosti skozi novo izkušnjo povezovanja

*** Drznem si trditi, da so zato naše FB in osebne skupine žive, iskrene in globoke kot še nisem doživela nikoli in nikjer v nobenem programu, pa sem jih doživela že res veliko.
*** Drznem si trditi, da so zato vaši rezultati trajni.
*** Drznem si trditi, da zato beležimo največji vpis, kljub temu, da delujemo brez spletne strani.

Čaka vas ključna podpora, ki jo potrebujete, da v praksi izvedete korake edinstvene formule F.E.E.L.™ – iz konflikta v povezanost.

Oblikovali bomo glavno, veliko skupino vseh udeležencev in manjše skupine, kjer se boste lahko povsem intimno povezali. Tako velika kot male skupine bodo strokovno vodene, srečanja pa bodo potekala tedensko ali dvotedensko v online formatu (zoom, torej video konferenca).

F.E.E.L. zares spreminja življenja

Podrobneje o DIAMANTNEM KROGU F.E.E.L. - od konfliktov do harmonije

Ne.

Online oblika povezovanja skozi program je zelo dostopna vsem v vsakršnih okoliščinah. Lahko ste na dopustu ali v tujini, vedno se boste lahko priključili ali pa si ogledali posnetek, ki je vaš za vedno.

A tudi mi verjamemo v osebni stik, zato vam v programu podarimo BONUS – udeležbo na 4 dnevnem dogodku F.E.E.L.™ YOUR LIFE, ki bo avgusta na Rogli.

Če se dogodka ne morete udeležiti, se lahko udeležite katerega od prihodnjih 4 dnevnih dogodkov po svoji izbiri.

Z veseljem.

To je 4 dnevna izkušnja, v kateri boste v praksi 4 dni izvajali F.E.E.L.™ v globino. Zapolnili boste morebitne vrzeli, ki so vam ostale iz programa in dobili tono povezanosti, zaradi katere boste lažje zdravili svoje odnose, našli srečo, mir, uspeh in finančno obilje.

Poteka v idiličnem okolju na Rogli, kjer nas 4 dni razvajajo v hotelu z odlično hrano in skrbjo za nas.

Bivanje v času dogodka je urejeno v hotelu na Rogli, za vas pa smo uredili posebni, cenovno ugoden paket – polni penzion. Hrana je zdrava, polnovredna in raznovrstna, zato naj vas ne skrbi, če imate kakršnekoli prehranske posebnosti ali želje. Do sedaj smo še vsem uspeli ugoditi.

Kaj pa, če ne morem/želim na dogodek?

Že sam DIAMANTNI KROG F.E.E.L.™ – od konflikta do harmonije je vreden 10, 100, 1000-krat toliko kot je investicija.

Kdo sploh lahko postavi nalepko s ceno na vaše lepe odnose, mir, srečo in zdravje?

Zato si mirno lahko privoščite samo program in BONUS dogodek F.E.E.L.™ YOUR LIFE izpustite. Če ste v dvomih, vam predlagam, da z odločitvijo o udeležbi na dogodku počakate do takrat, ko boste zares začutili, kako temeljito se vaše življenje obrača na bolje.

Računalnik, tablico ali telefon, internet oz. mobilne podatke, aplikacijo zoom, kamero in mikrofon (to dvoje je običajno že vgrajeno v vaš računalnik ali telefon).

Priporočamo FB profil, da se lahko včlanite v zaprto FB skupino, v kateri se odvijajo debate, medsebojna podpora, FB LIVES kot odgovori na vprašanja in še marsikaj, kar dodaja vrednost vaši izkušnji.

Če FB profila nimate, boste do predavanj dostopali na uporabniškem portalu. Predavanja so vaša za vedno.

Odgovor na to vprašanje je globlji, kot izgleda na prvi pogled.

Kot prvo, v DIAMANTNEM KROGU F.E.E.L.™ – od konfliktov do harmonije vas nikoli v nič ne silimo, vas le spremljamo in vzpodbujamo.

Tako da brez skrbi.

Kot drugo pa globoko razumemo, da ste na svojem kritičnem področju ranljivi. Vzbujajo se vam čustva, ki jih ni lahko izraziti.

Zato boste v programu dodeljeni v svojo majhno, intimno, strokovno vodeno skupino, ki bo vaša najbližja zaveznica. Večini udeležencev se je lažje začeti izražati v intimnem ozračju.

Sčasoma boste opazili, kako vas prav edinstvena formula F.E.E.L.™ – iz konflikta v povezanost nežno pelje v pravo smer izražanja skozi ranljivost in iskrenost in to bo ključni doprinos v zdravljenje vaših odnosov.

Vsebinska predavanja vas bodo peljala skozi 12 korakov (ki jih tukaj ne bom podrobno razlagala, ker si sledijo in jih brez podlage niti ne morem razložiti), potrebnih v formuli F.E.E.L.™ – od konflikta do povezanosti.

Redosled gre nekako takole:

Pričeli bomo z vašim osebnim izzivom in odnosom, ki vam najbolj jemlje energijo. Nato se boste odstranili iz zgodbe (to je naaaaaajtežji korak) in se posvetili sebi in svojim čustvom.

Svoja čustva se boste naučili prepoznavati in jih prečutiti, namesto ustavljati, zamrzovati ali utajiti.

Naslednje poglavje bo izražanje – tudi ta je zahteven, a vam obljubim, da vam bo šlo tudi, če doma tega niste navajeni.

Če bo odnos trd oreh, boste pogledali, od kje v vaši zgodovini izvira, da si dovolite takšno ravnanje in na koncu boste zmogli odnos videti skozi nove oči.

Vem, da se sliši “vsaj malo preveč lepo, da bi bilo res”. A ni.

Verjetno ste že prevečkrat dobili nasvet, da:

 • so odnosi vaša ogledala
 • kar te moti na drugem, počneš ti
 • bodi iskren
 • ključ je pogovor

Vse to drži, dokler ne vzdrži. V 20 letih dela z ljudmi sem prišla do veliko situacij, kjer ti preprosti nasveti niso več delovali.

Takrat je treba bolj globoko.

To bomo naredili v DIAMANTNEM KROGU F.E.E.L.™ – od konfliktov do harmonije.

Program ima dve vsebinski komponenti: predavanja, kjer dobite teoretično znanje in praktična, zdravilna, poglobljena skupinska srečanja.

Teoretično znanje je razdeljeno v 12 vsebinskih modulov, ki vas peljejo od temeljev razumevanja, kaj konflikt sploh je, preko zdravljenja vašega dela v odnosu do razrešitve konflikta in globoke povezanosti v odnosu. Znanje je zgoščeno in podano na zanimiv, iskren, ranljiv in humoren način. Ne želim vam namreč nalagati nepotrebnega balasta ampak res samo bistvo.

Ker “v glavi vsi vse vemo, ampak izkušnja je tista, ki šteje”, se dobimo še na 7 online poglobljenih, osebno usmerjenih, intimnih skupinskih zoom srečanjih, kjer gremo globoko in v praksi zaživimo to, kar se “učimo”.

Kot že omenjeno, s prvim delom podpiramo novo, zares revolucionarno znanje, z drugim delom pa povezanost in zdravljenje čustev, kar je temeljno, če želite teorijo zaživeti v praksi.

Pomembnost “teorije v prakso” je znanstveno podprto z mnogimi študijami delovanja naših možganov. Poenostavljeno povedano so znanstveniki dognali, da naše misli, ravnanja in čustvovanje poteka po t.i. ustaljenih poteh v naših možganih.

Tudi vaši odnosi potekajo po teh uhojenih poteh, ki so jih v vaši družini dobro uhodile že generacije pred vami. Vi pa ste pionir in odpirate novo pot.

To ni tako enostavno, kajti na uhojene poti vas vlečejo predvsem vaša nerazrešena čustva, situacije, dogodki in travme iz preteklosti. Če želite utreti novo pot, tega ne boste mogli storiti zgolj z voljo, saj vas bo hitro potegnilo v stare vzorce.

Rešitev je v razreševanju starih, v času zamrznjenih čustev.

Skupina je najboljše orodje za razreševanje, kajti nudi vam podporo, povezanost in sprožilce, da odkrijete, kaj vas v resnici muči. V programu DIAMANTNI KROG “F.E.E.L.™ IN SKRIVNOSTI MEDSEBOJNIH ODNOSOV” se na strokovno vodenih zoom srečanjih skupaj lotimo poglobljenega razreševanja teh čustev. Ko se le-ta sprostijo, vi dobite svobodo, da odslej delujete na nov, povezovalen in harmoničen način, oz. uhodite novo pot.

Teoretična predavanja dobite vsak teden in jih poslušate sami, v svojem miru in ob svojem času.

Natančen urnik dobite ob vpisu.

Razumem ta pomislek, saj ga najprej (veliko pred ceno) preverim tudi sama.

Žal nam garancije življenje kot tako nikoli ne da, po drugi strani pa nas za predanost cilju in redno vadbo vedno nagradi. Zato vam obljubim, da:

 • če boste delovali samo 20 min na dan in vadili tehniko F.E.E.L.™ – od konflikta do povezanosti , boste zagotovo dobili rezultate
 • če boste samo majčkeno stopili iz cone udobja, se vam bo odprl nov svet brez konfliktov
 • boste med nami našli svojo novo F.E.E.L. zdravo družino
 • v programih FE.E.L.™ skorajda nimamo osipa
 • se velika večina študentov vrača in pripelje nove
 • če boste naleteli na oviro, se bomo posvetili vašemu problemu in vam ga pomagali razrešiti
 • program vodimo jaz osebno, ki imam 28+ let izkušenj in sem ustanoviteljica F.E.E.L.™ YOUR LIFE izobraževalnega sistema, pomagajo pa mi najboljši strokovnjaki in študenti in diplomanti F.E.E.L. LEADERSHIP programa.

Zaupam vaši presoji in se neizmerno veselim, da ste pripravljeni. Če ne bi bili, ne bi brali teh vrstic.

To je zelo pomembno vprašanje.

Kot prvo, odnos ni razrešen takrat, ko je vse idealno in med vama cvetijo samo še rožice. Odnos je razrešen takrat, ko imate vi v sebi mir. To lahko dosežete brez druge osebe.

Kot drugo pa se ponavadi zgodi tako.

Vi ste tukaj, vi berete te vrstice, vi ste verjetno pionir v svoji okolici. To pomeni, da boste vi naredili prvi korak po formuli F.E.E.L.™ – od konflikta do povezanosti. Ta prvi korak se ne nanaša na drugo osebo, ampak na vas osebno. Bolj natančno, nanaša se na vaše čustvene rane.

Z revolucionarno formulo F.E.E.L.™ – od konflikta do povezanosti, ki jo boste spoznali in vadili, boste celili sebe in svoje bolečine, postavili samozavest in lastno vrednost, se naučili komunicirati na način, ki povezuje odnosi bodo le posledično postali čudežno popolnoma prenovljeni.

Drugi običajno hrepenijo po tem, da bo v odnosu nekaj drugače, le da ne znajo, kaj in kako. Vi boste to prinesli.

Ne, ne govorim samo o tem, da so drugi vaše ogledalo ali da v sebi poiščite, kar vas na drugih moti (vem, da to uči veliko knjig). Če bi bilo tako preprosto, na svetu ne bi bilo več konfliktov.

Govorim o bistveni spremembi, o tem, da dobesedno obrnete tok energije v prid sebi in odnosu, da se obrnete iz konflikta v povezanost. To boste znali po 10 tedenskem potovanju.

V redkih primerih drugi resnično ne bodo sposobni ali želeli sodelovati. V tem primeru boste našli v sebi moč in boste odnos ali zapustili ali pa se z njim sprijaznili in živeli v miru.

Z uporabo formule F.E.E.L.™ – od konflikta do povezanosti boste kreirali ne samo lepe odnose, ampak vse, kar posledično izgubljate, če nimate lepih odnosov.

Zase vem, da ne morem delovati v poslu, da izgubljam samozavest, zdravje in denar, če sem napeta, prestrašena ali čustveno v bolečini.

Zato najprej investiram v odnose. Ostalo je nato vse lažje ali pa sploh izvedljivo.

Če želite, da vam pošljem osebno povabilo v program, kjer vam zaupam tudi investicijo in dam posebni popust, kliknite na gumb spodaj.

Pomembno: cena za program ni visoka, a predstavlja relativno resno investicijo. To je zato, ker verjamem, da vsi na tem svetu živimo v enakem obilju (in v programu vas učim tudi tega, kako se odpreti materialnemu obilju) in ker v programu želim samo resne in predane ljudi, ki za svoje življenje prevzemajo odgovornost in so za to pripravljeni investirati.

Vpišite se v DIAMANTNI KROG F.E.E.L. - od konfliktov do harmonije

Ta trenutek vam ni potrebno narediti nič drugega kot samo klikniti na gumb.

Skupina je omejena, ker se vam želim zares posvetiti.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Špelca

X

Da, vpisujem se na prednostno listo za obveščanje o začetku programa

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.