Feel Your Life

HIŠA ZA GOSTE (vtisi po BODI OBILJE 2018) | Pristno doživetje tega, kaj pomeni resnična podpora

Tole, biti človek, je res kot hiša za goste. Ko se zavemo, koliko lahko drug drugemu podarimo, kako lahko “tole, biti človek” naredimo tako pristno in polno, namesto površinsko, puhlo in prazno, potem so naše hiše za zmeraj spremenjene.

Zdaj sedim na vrtu hiške na Primorskem, pri možu svoje pokojne mame, in doživljam to neznansko širino. Zjutraj sem sprehodila psa, peljala očima do fizioterapevta, nabrala bučke, skuhala kosilo, ko to končam, se gremo kopat … nič posebnega. A je moj dan tako poln.

Hvaležna sem, da sem se odločila, da si bom dovolila ranljivost. Da bom zanjo in za občutke povezanosti in podpore naredila vse, kar je v moji moči. Da bom to lepoto širila v svet in samo upala sem, da bo naletela na plodna tla oz. na plodna srca.

Danes vem, da smo vsi taka “plodna” srca. Včasih odprti, včasih še za zidovi, čakajoč, da se nas dotakne ljubeča roka podpore. To, kar smo ustvarili na BODI OBILJE 2018, je realnost, je pristno, polno in nas za zmeraj spremeni.

Nova, čudovita realnost, ki jo bomo ustvarjali, ko bomo vsi živeli F.E.E.L. Ko ne bo več treba “vadit” F.E.E.L., ker ga bomo živeli, ker bo to normalno.

Do takrat pa, dragi pionirji F.E.E.L., hvala vam. Hvala vam za zaupanje, za vašo predanost, za vašo srčnost, lepoto, ranljivost, senzitivnost in hvala tudi zato, ker mi zaupate, da lahko skupaj hodimo po tej poti.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.