Feel Your Life

F.E.E.L. & Manifest

F.E.E.L. & MANIFEST je on-line program, ki ga vodim Špelca. V njem vzljubiš svoja čustva in tvoje čutenje dobi smisel in lepoto.

Poleg tega dobiš izjemne rezultate, saj vse težave obrneš v vir svoje največje moči, zadovoljstva in povezanosti z ljudmi okoli tebe.

Prebudiš svojo najboljšo energijo, kvalitete in svoje najboljše, a še skrite lastnosti. Manifestiraš, kar si želiš. Živiš svobodo in poslanstvo.

V F.E.E.L. & Manifest dobite:
  • 6 posnetih modulov
  • Vaje, vodene meditacije, vprašanja za poglobljeno samospoznavanje
  • Vstopnico za 4-urno delavnico F.E.E.L. Praktikum
  • Vstopnico za 4-dnevni zaključni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE 2022

 

297.00 

F.E.E.L. & Manifest je online – homestudy program. 

Kaj dobiš v programu F.E.E.L. & Manifest?

12 MESEČNI DOSTOP DO 6  MODULOV

1. modul: Anatomija težave

Ko se v življenju zaletiš v težavo, se ponavadi lotevamo na dva načina: rešujemo z znanjem in zavedanjem, ki ga že imamo, ali pa se skušamo sprijazniti, da tako pač je.

Čarobnost se zgodi, ko se poglobiš v to, kaj težava v človeškem svetu sploh je. Najlepše pri težavi je to, da je v njej ujeta tvoja najboljša energija, tvoje najboljše lastnosti in tvoje edinstvene kvalitete, ki spijo zamrznjene v času in čakajo, da jih prebudiš.

V tem modulu se naučiš čustvene transformacije, ki te v praksi pelje skozi težave, prebudiš vse, našteto zgoraj, se ti zgodi najlepše: najdeš sebe in zraven tega še z lahkoto uresničiš in manifestiraš, kaj si želiš.

2. modul: Zakaj in kako poteka manifestacija skozi čustva?

V tem modulu se podaš onkraj delitve čustev na “pozitivna” in “negativna”, ampak dejansko razumeš pomen, podporo in energijo čustev v svojem življenju.

Naučiš se zajeti to energijo in jo uporabiti kot veter v svoja jadra. Postaneš neukrotljiva in hkrati iskreno povezujoča, iskreno nepremagljiva in hkrati mehko prepustna za najlepše energije človeške izkušnje.

Modul je praktičen in na mnogih primerih pokaže, kje se tvoja manifestacija ujame in kako jo sprostiti, da ponovno steče.

3. modul: F – kaj pomeni “občutiti” in zakaj je to pomembno?

V tem modulu se posvetiš sebi in temu, kako v življenjskih situacijah prepoznaš, kje izgubljaš čustveno moč in kdaj te odnese na običajne tire (v umik, prepir, zamero, izbruh, “tiho mašo”, k hladilniku, po čokolado, v delo ali še kam.) Spoznaš, kako namesto izgubljanja okrepiš svojo čustveno moč, iskrenost in ranljivost, s katerimi ustvarjaš najlepši odnos s seboj in z ljudmi okoli sebe.

V tem modulu svoje občutke sprejmeš kot svoje vodnike, ki te vodijo v najboljše odločitve in nikoli več ne rečeš “zakaj nisem poslušal-a sebe?”

4. modul: E – pomagaj si z modrostjo svojega telesa

Ko prepoznaš in se odločiš, da si na voljo za občutenje, je čas, da se lotiš očiščenja čustvene navlake in poenostavljanja. To se lahko zgodi le skozi “utelešanje” občutkov. Občutki so zdravilni in mnogo, mnogo bolj enostavni, če jih čutiš v telesu, namesto da ostaneš “v glavi”.

V tem modulu se posvetiš pomembnim znakom, ki ti sporočajo, kdaj si ali nisi zares v telesu, in temu, kako to živeti vsakodnevno. Doživiš velikansko olajšanje, ko zapustiš čebelnjak v svoji glavi, se razbremeniš prekomernega sukanja v mislih in se spustiš iz glave v telo. To ti odvzame ves stres, te okrepi v jasnosti, ti podari mirne noči in polno življenje.

5. modul: E – izrazi iskrene občutke

V tem modulu je čas, da greš globlje, saj želiš zgraditi lahkotno a hkrati globoko čustveno življenje. To pomeni, da občutke ne samo občutiš, ampak tudi iskreno poimenuješ, kar bo čudežno spremenilo vse tvoje zahtevne situacije in odnose, tudi najbolj trde orehe.

F.E.E.L. izražanje je ključ do manifestacije, saj se naučiš izražati tako, da sprostiš energijo, ki ti preprečuje manifestacijo tvoje želje.

To je enostavno in izjemno potentno znanje, naš “signature”, ki te bo spremljalo do konca življenja.

6. modul: L – prepusti se in pričakuj čudež

Zdaj je čas, da žanješ. Veliko delo je že opravljeno in končno si prispel-a do točke, ko se lahko prepustiš.

Vsi bi si želeli prepustiti se že včeraj, a ni tako? Pa vendar velikokrat traja (pre)dolgo, da res dosežeš stanje, ko steče. F.E.E.L. je najkrajši in najbolj učinkovit proces, ki prepuščanje spremeni v prijetno in globoko opravilo in te odpelje v uresničenje tvojih sanj.

A prepuščanje ne pomeni samo čakanja ali pasivnosti, je še mnogo mnogo več. Pomeni, da se v tebi odpre neverjetna, prej nepoznana čustvena moč, ki jo lahko uporabiš za odziv na kakršnekoli okoliščine in kreiranje svojega sanjskega življenja.

VAJE, VODENE MEDITACIJE, VPRAŠANJA ZA POGLOBLJENO SAMOSPOZNAVANJE.
  • Ta del omogoča, da znanje preizkusite v praksi, ga utrdite in z njim dosežete najgloblje točke svoje duše.
  • Omogoča vam tudi, da se poglobite vase na nov način in s tem dosežete zdravljenje tudi najbolj trmastih težav.
VSTOPNICA ZA 4-URNO DELAVNICO F.E.E.L. PRAKTIKUM
VSTOPNICA ZA 4-DNEVNI ZAKLJUČNI INTENZIV F.E.E.L. YOUR LIFE 2022
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.