Feel Your Life

F.E.E.L. & Odnosi

Program, v katerem se boš naučil/a kako zaživeti v miru in harmoniji.

  • vodstvo skozi proces 7 korakov, skozi katere odkrivate anatomijo konflikta, zaplete in stranpoti, svoje vzroke in rane, celjenje in na koncu čudež povezanosti v odnosih
  • 7 posnetih modulov (časovno prijaznih do vaših potreb, jedrnatih, po potrebi razdeljenih na pod-module)
  • strokovno razlago, nič olepšane in ranljive praktične primere
  • poglobljene vaje, ki vas peljejo na mesta, kamor sami ne bi “zašli”
  • 3 meditacije, ki vam podarijo globine čustvenega raziskovanja in mir, ki ga najdete pod tem

BONUS: vstopnica za 4-dnevni intenziv v živo F.E.E.L. YOUR LIFE Rogla 2022

297.00 

F.E.E.L. & Odnosi je online – homestudy program. 

Kaj dobiš v programu DIAMANTNI KROG F.E.E.L. & Odnosi – od konfliktov do povezanosti?

Modul 1: Zgodba mojih konfliktov
V 1. modulu bomo spoznali vašo zgodbo, v katero se zapletate v konfliktih. Naredili boste najbolj pomemben korak v svojem življenju – odločili se boste, da se ne boste več zapletali v zgodbo ali konflikt in boste namesto tega na voljo za občutenje. To vas osvobodilo in pripravilo na nadaljnje korake.

Modul 2: Ne analiziraj
V 2. modulu boste naredili najzahtevnejši korak zahodnega človeka – odpovedali se boste analiziranju, iskanju rešitev z glavo, odpovedali se boste potrebi, da skušate za vsako ceno razumeti, kaj se dogaja ali neskončnemu govorjenju o tem, kaj se vam dogaja.

Modul 3: Samo s svojimi občutki
V 3. modulu boste iz svojih misli odstranili drugo osebo in se poglobili samo v svoje gole občutke. Spustili se boste iz glave v telo, dali občutkom čas in prostor, da se razvijejo v vašem telesu.

Modul 4: Pristno izražanje
Ko se odpoveste analizi in iskanju rešitev in ko ste v stiku s telesom in občutki v njem, takrat pridobite kapaciteto, da se izrazite IZ občutka, namesto da govorite O občutkih. Naučili se boste tudi, v katere pasti lahko padete pri iskrenem izražanju in katere neizpolnjene potrebe se v vas sprožijo takrat, ko vas zanese v pasti.

Modul 5: Od kod mi je ta občutek poznan?
V 5. modulu gremo globlje, zares globoko. Ko si v stiku s svojimi pristnimi občutki in se znaš izražati IZ njih, se boš vprašal-a vprašanje, ki ti bo odprlo povsem novo pot v razumevanju tvojih konfliktov. Odgovor ne bo nujno logičen in bo na površje prinesel zaklade občutkov iz tvojih globin, ki si ga boš dovolil-a, ga nežno in ljubeče oskrbel-a in s tem priče-ai celjenje svoje najgloblje čustvene rane.

Modul 6: Čas je za darilo
V 6. modulu boste vadili potrpežljivost in čakanje na Darilo. Ko bo občutek izzvenel, boste zmogli sprejeti ali si podariti to, kar vam manjka: slišanost, videnost, sprejemanje, spoštovanje, veljavo, ljubezen ali pozornost.

Modul 7: Čudež v odnosih
Ko tvoj čustven naboj izzveni, ko se je rana pocelila in si sprejel-a Darilo, takrat se z mislimi lahko vrneš h konfliktu, s katerim si potovanje pričel-a. Zdel se ti bo popolnoma drugačen, nanj boš pogledal-a z novimi očmi in z novimi občutki. Ne pričakuj nič manj od čudeža v svojih odnosih (velja tudi za najbolj trmaste in “kritične” primere) in vedi, da si pravkar osvojil-a najbolj pomembno potovanje v odnosih.
Odslej bodo vsi tvoji konflikti samo še Darilo.

VAJE, VODENE MEDITACIJE, VPRAŠANJA ZA POGLOBLJENO SAMOSPOZNAVANJE.
  • Ta del omogoča, da znanje preizkusite v praksi, ga utrdite in z njim dosežete najgloblje točke svoje duše.
  • Omogoča vam tudi, da se poglobite vase na nov način in s tem dosežete zdravljenje tudi najbolj trmastih težav.
VSTOPNICA ZA 4-DNEVNI ZAKLJUČNI INTENZIV F.E.E.L. YOUR LIFE Rogla 2022
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.