Feel Your Life

Je vaš odnos (s komerkoli) v kriznem obdobju?

“Želela sem ozdraviti svoje odnose, ker so odnosi temelj vsega uspeha v mojem življenju,”

je povedala ena od študentk F.E.E.L. ACADEMY, ki je v svojem odnosu naredila veliko majhnih, a pomembnih korakov, ki so se iztekli v čudež.

Sama se veliko poglabljam v odnose. Prepričana sem, da so prav moji ključni premiki omogočili, da je moj sin, ki bi lahko končal zelo problematično, danes izjemno mednarodno uspešen podjetnik.

Ko odnos pride v krizo, je situacija zelo boleča, ne glede na to, ali govorimo o  partnerskem ali katerem drugem odnosu.

Bolečina vam dobesedno para srce. Ohromi vas in težko se ji izognete. Morda se za nekaj časa zamotite, nato pa spet preseka vaše telo, ki se včasih kar zvije od bolečine.

Ni vam jasno, kaj se je zgodilo. Odnos je bil na začetku tako lep. Počasi se je pričenjalo krhati, pa si niste hoteli priznati.

Saj bo minilo, ljubezen premaga vse ovire.

Jaz zmorem, moja ljubezen zmore.

A besede, ki jih slišite, vas zadenejo vsakič bolj globoko. Ranijo vas in rana se še ne zaceli, ko prileti nov “udarec”.

Včasih se vprašate, kakšne so sploh vaše potrebe?

Ste jih že pozabili?

Je še prostor za njih?

***

Vem, da je mogoče najti veliko “rešitev” za odnose.

  1. Odnosi so vaša ogledala.
  2. Najprej imejte radi sebe.
  3. Iskrenost in pogovor.

A nobena od teh rešitev ne zdrži, ko zapadete v resno krizo.

Za resne situacije je treba globoko in tam odkriti, kaj se je sprožilo v vas.

Naj vam povem skrivnost:

To, kar boste našli v globini, nima nobene veze z osebo, s katero ste v krizi.

Ta čudežni prijem vedno znova deluje in razreši najbolj zagonetne odnose.

Za njega ni potrebno, da druga oseba sploh sodeluje, dovolj ste vi in sami vi.

Deluje tudi preventivno, zato ne čakajte na krizo.

Kako si lahko pomagate kar takoj? Preverite tukaj >

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.