Feel Your Life

A je vas tudi kdaj tako zelo strah? In kaj naredite takrat?

Prelepa Kalifornija me je poklicala in v ta projekt sem vložila ogromno načrtovanja, časa, energije, ljubezni in seveda denarja. A brez nič ni nič, je rekla moja preljuba stara mama. V meni se je prebudil velik strah.

A preden vam razložim, zakaj sem se odločila za ta velik korak, bi rada povedala nekaj drugega.

Uspešna podjetnica sem in vsaka minuta mojega delovnega dne je posvečena temu, da vam pomagam narediti osebni in finančni preboj s pomočjo čustvene rasti. Za to delo od vas prejemam denar.

A zavedam se, da ta denar NI MOJ (zgolj pretoči se skozi mene).

Da je ta denar sveti znak vašega zaupanja vame in ne samo, da sem zato neizmerno hvaležna in počaščena, ampak se predvsem trudim, da ta denar vložim na način, da bom lahko še boljša, da bom lahko predajala še globlje in bolj trdno znanje, da bom še bolj prisotna ob vaši transformaciji, ki ni lahka.

Tisti, ki ste z menoj preživeli 4 dni intenziva ali ki ste v MasterMind programu, to veste.

Veste, kako zahtevno je biti kapitan na barki, ki 4 dni pluje po nepredvidljivih vodah. A mirna voda ne naredi dobrega mornarja, a ne?

Tisti, ki vložite denar, za to dobite ogromno. Še več. Omogočite, da moje znanje v brezplačnih treningih dobijo tudi tisti, ki se (še) niso odločili, da bi investirali vase v mojih programih.

Zato bi se vam javno in iz srca zares rada zahvalila.

Jaz pa z zavedanjem, da denar ni moj, z njim resnično ravnam z žensko preudarnostjo.

Kot sama s tremi otroci, brez preživnine in brez pomoči babic ali očeta svojih otrok, sem se tega zelo dobro naučila. Poslovna uspešnost bodočnosti temelji na modrosti in preudarnosti žensk.

V letu 2016 sem ga vložila v 2 izobraževanji, obe 5 mestni investiciji + potovanja in hoteli, ter v dvomesečno učenje bivanja na drugem koncu sveta.

Ko sem pred leti 6 let živela v Španiji, je to spremenilo moje življenje in seveda je vplivalo na vse vas, kajti brez tiste izkušnje Poslovne Boginje sploh ne bi bilo. Zato zaupam, da bo tokratno bivanje nedvomno vse nas peljalo po pravi poti.

Vedno bolj mi postaja jasno, kako zares biti v službi svojega poslanstva.

Tudi ko te je strah, MORAŠ narediti korak.

Moraš stopiti naprej tam, kjer imaš samo zaupanje in svoje srce (in poln nahrbtnik prepričanj, ki čakajo, da jih pozdraviš). Mnogo izmed vas mi reče: “Špelca, če si preživela ti, bom še jaz. Če je uspelo tebi, bo še meni!”

Nismo ločeni. Vaš denar je moj denar. In moj denar se vrača k vam. Denar ni končna količina, ni določen kupček, denar je kroženje svete energije med nami, ki dobro mislimo in želimo spremeniti sebe, zato da se bo naš prelepi svet spremenil v najlepšo verzijo sebe.

Ko sem včeraj stopala po stopnicah prelepe hiše, ki sem jo najela v Kaliforniji, sem se zavedela, da se s tem, da sem plačala najemnino, pravzaprav zahvaljujem.

Zahvaljujem vsem, ki so to hišo načrtovali, izbirali materiale, gradili, zasadili rastline, jo opremili, in nato leta vzdrževali, v njej vzgojili svoje 3 hčerke in jo zdaj za 2 meseca prepustili meni in vsem vam, dragi moji, da vsi skupaj dvignemo svojo finančno vibracijo.

Me je bilo strah? Pa še kako. Strah je premalo. Panična sem bila.

Kaj če je projekt Kalifornija moj ego? Kaj če se “preseravam”? Kaj če iz tega nič ne bo?

A je vas tudi kdaj tako zelo strah? In kaj naredite takrat?

Sezite po roki. Imejte vzor, kamor se lahko obrnete in ga poglejte. Srce vas vodi. Srce nas vodi skupaj. Res sem hvaležna, da v trenutkih, ko ne vem, kaj bi sama s seboj, če je prav ali ne, nisem sama in da imam podporo. Zato mi uspe.

Ne vem še, zakaj sem tokrat MORALA na to avanturo. Vem, da bo fantastična za VSE nas. 

Kaj je sporočilo intenziva, ki ga pripravljam za vas?

Če želite dvigniti svojo finančno vibracijo in v svoje življenje ZARES pritegniti več denarja, s tem več svobode, samozavesti in miru (po mojih izkušnjah pa tudi ljubezen mnogo lepše cveti, če je denarja dovolj, kajti statistično se večina parov prepira zaradi denarja in različnih finančnih pogledov ali vizij), je potrebno, da razširite svojo finančno reko.

Šele ko lahko pretočite določeno količino denarja od sebe, jo lahko tudi sprejmete.

To ves čas počnem sama. Z investicijami letošnjega leta širim svojo reko. Skozi preizkušnje moram najprej sama. Saj veste, ko je konec, je dobro. Če še ni dobro, še ni konec.

Kliknite torej TUKAJ in se prijavite za inteziv. Vem, investicija je signifikantna. Morda še niste tam. A tisti, ki ste, to veste. Naj vas ne bo strah, kajti zdravljenje strahu, omejitev v svoji glavi in majhnosti je edini način, da se dvignete v svoje sanje.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.