Feel Your Life

Kaj je najbolj pogost, a najbolj spregledan razlog za neuspeh?

A veste, kateri je najbolj pogost, a najbolj spregledan razlog za neuspeh? Da vam tisti veliki met ne uspe?

Vaša čustvena nepripravljenost, da prenesete zmago ali uspeh.

26 let raziskovanja, učenja, vaje, treninga, vzponov in padcev to potrjuje meni. To je potrdil Goran Dragić, ko je po zmagi na evropskem prvenstvu izjavil, da zdaj razume izjavo svojega trenerja, da je zmagovati težje čustveno kot fizično. Seveda je dejstvo, ki ga navajam, tudi znanstveno dokazano.

Koliko projektov je šlo v pozabo, ker jih čustveno niste zmogli?

Koliko časa, energije in dobre volje ste zapravili, ker ste se lovili v svojih čustvenih zapletih? Ni potrebno daleč, da vidite primere v svoji okolici ali v svetu, veliko znanih ljudi in projektov “pade” ali je padlo zaradi čustvene šibkosti. Še bolj naravnano na vaš uspeh pa bo, seveda, če primere poiščete pri sebi.

  • Morda se sami sebi ne zdite čustveni?
  • Ste tip, ki čustva zatrete z delom, potem pa “padete skupaj”?
  • Ali zbolite? In ste prepričani, da je bolezen “pač prišla”?
  • Morda se borite z izgorelostjo?

Ne bom več naštevala, dovolj je. Vem, da morate skozi preobrazbo, skozi 5 faz preobrazbe iz Vizionarja v Leaderja svojih sanj. Da najdete razlog za neuspeh in ga preobrazite v uspeh.

Ste pripravljeni?

Veliko se bo pri nas dogajalo na temo pomoči pri prehodu skozi faze in čustvene krepitve. Najprej, tukaj si lahko pogledate PLATINUM INTENZIV NA HAVAJIH v marcu 2018. Še eno prosto mesto.

Nato pa pripravljam on-line program, ki vas bo peljal skozi faze in vam pomagal, da svojo čustveno stabilnost okrepite do te mere, da boste naredili svoj kvantni preskok in dosegli cilj, ki sem vam je do sedaj izmikal.

Tako, to je to.

Posvečam se video vsebinam in zato manj pišem. Oz. pišem, ampak potem to povem v kamero :-) Srečna sem, čutim strast, poslanstvo in izjemno moč.

Vse zato, ker sem šla skozi svoje šivankino uho (ja, približno 18 mesecev me je mlelo). Zato tako trdno stojim ob strani vam, ki ste pripravljeni narediti isto.

Rada vas imam, ne bojte se prehoda, ker je na drugi strani nepredstavljivo lepo!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.