Feel Your Life

Kaj nam prinaša retrogradni Merkur, znova in znova …

NovickeOktober… oz. da bi napredovali hitro, moramo upočasniti

Vedno znova in znova se izkaže, kako hitenje – kaj? Kako nas hitenje vedno znova usmeri na poznano pot, vklopi avtopilota, ponovi situacije, izkušnje, nas vrže iz tira tam, kjer nismo pričakovali in skratka poskrbi, da ponovljamo zgodovino, ker se iz nje nismo dovolj naučili!

Pred dvema dnevoma se je pričelo tretje letošnje obdobje retrogradnega Merkurja. To pomeni upočasnitev in motnje v komunikaciji – vsaj tako si mi, navadni Zemljani, to interpretiramo.

Kaj pa če nam Univerzum vseeno ni hotel zagreniti življenja ampak dati izjemno priložnost, da kaj prepoznamo? Da kaj naredimo drugače?

“Nekoč sem hodila po cesti. Hodila sem in nisem opazila jame. Naenkrat sem se znašla v njej. Potrebovala sem 3 mesece, da sem zlezla iz jame.

Ko sem šla naslednjič po isti poti, se mi je zdelo, da nekaj zaznavam. Ampak naenkrat sem bila ponovno v isti jami, le da sem tokrat potrebovala samo 3 dni, da sem se izkopala iz nje.

Ko sem šla tretjič po isti poti, sem se spomnila jame. Celo videla sem jo, a bila sem prehitra. Ja, seveda, spet sem padla vanjo. Ampak takoj sem zlezla iz nje.

Ko sem šla po poti četrtič, sem se spomnila jame. Na široko sem se ji izognila in prišla cela in srečna na konec ulice.

Petič sem izbrala drugo pot.”

Tako imam danes za vas vprašanje. Kje vas je retrogradni Merkur ustavil? Kje vas je upočasnil? Kje se jezite, da vas upočasnjuje?

Kaj pa, če mu prisluhnete? Kaj če mu dovolite, da je vaš mentor, vaš vodnik, vaš angel varuh, ki čuva, ne bi padli v isto jamo? Kaj če bi si dovolili tokrat napredovati zares počasi in si dovolili užitek upočasnjenosti?

Drage Boginje in Bojevniki, verjemite mi, življenje se prične spreminjati v trenutku, ko upočasnimo. Ko prenehamo tekati in loviti življenje, ko se ustavimo in začutimo svoje telo. Ko si dovolimo dogajanje v telesu in ko mu prisluhnemo.

Kajti dolgoročno zanikanje je lahko zelo drago. Ne samo da venomer lezemo iz lukenj, pri tem izgubljamo dragoceni čas, ki bi ga, če bi upočasnili, lahko mnogo bolj koristno uporabili.

Povabim vas k zavezi. Da v času retrogradnega Merkurja (od 5. do 25. oktobra) upočasnite in opazujete, kje želite svoje življenje, svoj osebni in poslovni uspeh, pripeljati na nov nivo. Ker ste v počasnem modusu, boste priložnosti TAKOJ opazili.

Potem jih je treba samo še izkoristiti.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.