Feel Your Life

Kaj storiti, ko imate čisto realne okoliščine, ki vas ovirajo

… oz. kako obrniti nelagodje sebi v prid?

Drži, velikokrat izgledajo vaše okoliščine čisto realne. Izgleda, da nimate denarja, časa, pripravljenosti, zrelosti, sposobnosti, ljubezni, podpore … molite, upate in čakate, da se bo kaj spremenilo. A edina stvar, ki se spremeni, je ponavadi vaše počutje, ki – hm, brez korakov v smeri vašega hrepenenja – ne bo boljše, ampak slabše.

Moje poslanstvo je pravzaprav, da vam pomagam obrniti tok misli. Kajti vaše misli ustvarjajo vašo realnost. Če mislite, da imate denar, čas, pripravljenost, zrelost, ljubezen in podporo, jo boste imeli. In če mislite, da vsega tega nimate, potem boste doživljali točno to.

Seveda pa bi vsi že zdavnaj spremenili svoje misli, če bi bilo to tako zelo enostavno. Vsi bi bili bogati, zdravi, v srečnih odnosih in opravljali bi svoje sanjsko poslanstvo.

Kaj torej stoji na poti, da kljub temu, da vemo, kakšne misli “bi morali misliti”, še vedno naletimo na vedno iste ovire?

Vzemite si nekaj trenutkov in se skupaj z menoj poglobite v svoje hrepenenje. Začutite ga, kako vas polni in kako se razliva po vašem telesu. Dovolite to nekaj dolgih trenutkov.

Nato se iskreno vprašajte, katera siva senca se prikrade v to lepo svetlo sliko?

Strah (pred tem, kaj bodo rekli drugi, pred zavrnitvijo, pred osamitvijo)? Dvom? Morda celo sram? Stare zamere?

Kajti prav ta senca je tista, ki vas drži nazaj. Naredila bo vse, da bi vas zadržala na mestu, saj je prepričana, da je tako za vas najbolj varno. Resnici na ljubo, najbrž je v vaših okoliščinah zadrževanje hrepenenja varno tudi bilo.

A zdaj je prišel trenutek, ko lahko zmaga hrepenenje! Ko lahko prestopite prag strahu, dvoma, sramu ali starih zamer. Ko lahko mehko in elegantno razširite svoja krila in se odločite, da boste odslej orel, ki leti, in ne orel, ki plazi po tleh.

To ne pomeni, da so vse sence kar izginile. To pomeni, da ste se vi odločili, da bo vaše hrepenenje močnejše od vaših zavor in da mu boste sledili, ne glede na to, kaj je potrebno za to storiti.

Kajti storiti JE potrebno! Potrebno bo odložiti nekaj stare prtljage in odpreti kak čustven jez, da se nabrano sprosti. A vse to bo enostavno, ko se enkrat odločite, kdo je zmagovalec.

Kdo je torej vaš zmagovalec – strah ali hrepenenje?

PS: Moj glas je za hrepenenje – storimo to skupaj! Prijava na delavnico TUKAJ!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.