Feel Your Life

Kaj storiti, ko se ti zamaši odvodna cev?

novicke_OC… oz. kdaj je pravi čas za temeljito renoviranje življenja?

Ko tole pišem, mi je težko. Težko, ker vem, skozi kakšno kalvarijo moraš, ko temeljito renoviraš svoje življenje. Če ni res nujno, se tega ne lotiš, in raje živiš v nekakšni na pol postavljeni življenjski situaciji.

Ko postane nujno, takrat se pač soočiš. Najdeš moč, čas in denar, da opraviš, kar moraš.

Pred nekaj dnevi smo imeli v hiši poplavo. Najprej sem bila prepričana, da se je samo zamašila kanalizacijska cev. Ko pa je prišel mojster in se zadeve lotil, je postalo jasno, da je v zemlji popustila betonska cev. Kaj se dogaja? Cev se zaradi razpoke polni z blatom in se maši. Vsakič znova. Lahko jo čistim blata, a kaj mi to pomaga? Nikoli ne vem, kdaj bo spet poplava…

Druga možnost je, da odpremo tla do cevi in jo zamenjamo. To v mojem konkretnem primeru pomeni razbijanje temeljne plošče v kleti in delno celo dela hiše, kjer so položeni parketi. Ja, ni preveč prijetno, ko pomislim na to. Ampak ko pomislim, kaj je to proti večnosti, ko bom imela urejeno kanalizacijo, pa bom v to jabolko seveda ugriznila.

In ne bi, če ne bi bilo nujno, brez skrbi. In tako, kot se temeljnih sprememb v hiši ne lotimo kar tako, je enako v življenju. Lotimo se jih šele, ko je zares nujno.

Najprej se soočimo z resnico. To je trenutek resnice, prvi šok, ko izveš, da nekaj ni tako, kot si si predstavljal ali verjel. Ko se iskreno vprašaš, s čim nisi zadovoljen in si tudi pripravljen slišati odgovor, se bo v tebi naravno vzbudila prebojna energija, ki je potrebna za spremembo.

Kaj zatem? Naravno sledi trenutek raziskovanja, ko si dovolimo se odpovedati se stvarem, ljudem in situacijam, ki nas energetsko izčrpavajo.

Ker se je s tem nekaj končalo, se zgodi čustveni preboj. Odliti je potrebno čustva, ki so se zadrževala v situacijah, ki nas niso podpirale. To je faza vrhunca, in če je dobro opravljena, se v nas naseli mir. Zato to fazo imenujemo trenutek miru.

Ko smo spustili, se moramo prepustiti in to zdaj ni več težko. Nastopi trenutek prepuščanja. V polnosti začutimo svojo energijo manifestacije in njen potencial končno zaživi tako, kot smo si od nekdaj želeli.

Vendar je rastlinica novega življenja še mlada in bo potrebovala še malček časa, da bo vstopila v fazo trenutka dokončne prebuditve in se počutila dovolj močna, da umetnost manifestacije prične tudi resnično živeti.

Zdaj nam preostane le še zadnja faza, trenutek kreacije, manifestacije in stalne podpore. V njem se zavemo neznanske vrednosti podpore in si konstantno kreiramo življenje, kot smo si ga zmeraj želeli.

Če se nam pri procesu globoke osebne transformacije mudi in skušamo preskakovati faze, se nam z neprijetno močjo vrnejo kasneje, ob neprimernem trenutku. Ni druge, treba je skozi korake, če želimo zdrav rezultat. Zato pri Poslovni Boginji mastermind program, ki nas pelje skozi vse faze, traja 9 mesecev, kot nosečnost. In zato se naši “otroci” rojevajo zdravi, donošeni in pripravljeni na življenje! In mama kokoška, kooook, kooook, kooook, ponosno kokodaka naokrog :-)!!!!

Program pa si seveda lahko pogledate tukaj.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.