Feel Your Life

Kako biti ženstvena, mama, duhovna in uspešna poslovna ženska v eni osebi…

uspesna poslovna zenska… oz. ali res moram žrtvovati sebe za uspeh?

To vprašanje slišim tolikokrat. In tolikokrat dobim iskrena pisma zahvale, da vam je mnogim Boginjam težko, a ker vidite, kako vztrajno sama manifestiram svoje življenje s čudovito kombinacijo svojih treh najbolj pomembnih področij, verjamete, da je mogoče, pridete, se učite in vztrajate dalje.

Rada bi vam pomagala in vam povedala, da je prvi korak, ki ga morate storiti, stopiti iz začaranega kroga, ki vam govori, da še “ni tako hudo”.

Ki vam govori, da bi lahko bilo še slabše in da se ne morete nad ničemer pritoževati. Ne glede na to, na katerem področju čutite primanjkljaj.

Sama sem dolga leta prebila v borbi sama s seboj. Žrtvovala sem sebe, ne da bi se tega sploh zavedala. Tako zelo je bilo to vgrajeno vame, da se mi je zdelo že normalno, da “nimam vsega”, da “nekaj nesreče, žalosti in neprijetnosti pač je v življenju”, da delam od jutra do večera in samo molim, da bo dovolj energije, denarja, časa za vse, kar potrebujem.

Vse dokler nisem pribila na svojo mejo. Ko sem nepreklicno ugotovila, da tako ne želim več naprej. Lahko bi temu trenutku rekla “kriza”, a bila je priložnost! Priložnost, da sem se soočila sama s seboj. Da sem se soočila s svojimi nagrmadenimi čustvi in jih eno za drugim pričela zdraviti in odtapljati. Da sem temeljito renovirala svoje življenje.

Edino na takšnih temeljih lahko resnično kreirate sanjski poslovni uspeh po svojih merilih.

Danes svoje življenje kreiram sama. Če mi kakšna izbira ni všeč, se iz nje čimveč naučim in naredim spremembo. Ni me več strah (no, skoraj nič več … ), da bom izgubila varnost ali ljudi okoli sebe, in s čustvi se soočam nežno, ljubeče in potrpežljivo.

Kje je vaša priložnost, da nekaj pričnete delati drugače? Da se zaveste, da je vaša pravica, da imate vse?

Da ste lahko ženstvena, mama, duhovna in uspešna poslovna ženska v eni osebi!

Že trka na vrata? Če je ne slišite, potem nekaj časa sedite v tišini. Kajti rada bi vam povedala, da je mogoče. Da lahko imate vse. Da vam ni treba več živeti ALI ALI ampak da lahko živite IN HKRATI.

Prvi korak, da postanete ženstvena, mama, duhovna in uspešna poslovna ženska je, da se globoko v telesu zaveste, da je to mogoče. Da zaupate, da je to mogoče, tudi če ta trenutek tega še ne znate.

Da se zaveste, da obstaja pot, ki vas bo zanesljivo peljala k življenju, ki ga kreirate sami. 85% vašega sanjskega poslovnega uspeha je osebnostna rast.

V trenutku, ko se tega ZAVESTE, se bosta dve razdruženi polovici v vas združili v celoto. Dojeli boste, da ste ju razdružili, ker ste bili tako naučeni. Nihče vam ni pokazal, nihče vas ni vodil, da je lahko drugače. Doživite ta trenutek, praznujte ga!

Nato se je potrebno podati na pot. Samo sanjarjenje ne bo dovolj. Treba bo prehoditi transformacijsko pot, od trenutka iskrenosti preko prebojne energije, negovanja notranjega vrta do končne stopnje, ko kreirate in manifestirate življenje in sanjski poslovni uspeh po svoji meri.

Pot vas bo zanesljivo pripeljala na cilj. Le zavedati se morate starodavne resnice. Ko je konec, je dobro. Če še ni dobro, še ni konec.

O transformacijski poti in korakih na njej bom podrobno spregovorila na brezplačnem virtualnem predavanju in delavnici, ki bosta 23. in 25. junija (za oboje potrebujete samo internet in pripravljenost na spremembo, lahko pa boste poslušali tudi posnetek).

Prijavite se TUKAJ!

PS: Če se vas je zapis dotaknil, imam dobro novico. Po dolgem prigovarjanju bom jeseni ponovno naredila 2-letni program KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA, program čustvene in osebnostne rasti za poslovno uspešnost z možnostjo pridobitve mednarodno priznanega coaching certifikata. Če se prijavite zgodaj, dobite kot BONUS celoten 2 mesečni virtualni program SKRIVNOST ENERGIJE MEDOSEBNIH ODNOSOV v vrednosti 997 eur!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.