Feel Your Life

Kako je v vaši družini, ko se zgodi kaj bolečega? Je kdo ob vas, ko jokate?

Večina družin ne zna z bolečino.

Včasih vas tolažijo. Včasih vam povedo, da ni tako hudo. Včasih vam kdo svetuje, naj gledate pozitivno. Ali pa vas postavi “na trdna tla”, da prenehajte dramatizirati.

Včasih vam kdo pove, da je vsako slabo za nekaj dobro.

Skozi leta ste se naučili, kako nekako zvoziti, če se vam zgodi kaj bolečega.

Morda sami jokate?

Ali morda prekomerno delate, se preveč najeste, spijete več kot je zdravo, se zabubite pred TV in vegetirate?

Vse to, dragi , so znaki, da je v vašem srcu veliko tega, kar vas boli, se vas globoko dotika, ampak ste v bistvu že skoraj obupali, da se bo kdaj razrešilo.

Ne morete vedeti, česar ne veste. Tudi jaz nisem. Mislila sem, da tako pač je in da se bo moje življenje tako odvijalo do konca.

Dokler nisem vzdržala več. Vpisala sem se na šolo, kjer sem se naučila, kaj so občutki. Začela sem jih odkrivati in spoštovati.

V sebi sem odkrila ogromno osamljenosti in največja zmaga je bila, ko sem se zmogla povezati z ljudmi okoli sebe na pristen in iskren način tudi takrat, ko me nekaj boli.

Od takrat ne skrivam več solz.

Proces, ko prihajate v stik s svojimi občutki, sem poimenovala F.E.E.L. Je preprost, človeški in izjemno uporaben. Po potrebi je zdravilen ali pa vam pomaga manifestirati vaše sanje.

Celi osamljenost in vzpostavlja povezanost. Odpre vas za to, da imate ob sebi ljudi, ki vam ko vam je hudo, rečejo samo TUKAJ SEM ZATE. In so resnično ob vas, ne da bi vas skušali spremeniti.

****

Si želite, da si to ustvarite v svojem življenju?

Za vas sem pripravila BREZPLAČNI video vodnik, kjer vas peljem skozi štiri korake F.E.E.L.

Korak za korakom se boste odpirali svetu, ki ga morda še niti ne poznate, svetu ČUTENJA.

Vaše življenje se bo napolnilo, ozdravili boste globoke rane in kreirali odnose, kjer vam bo nekdo rekel TUKAJ SEM ZATE.

Na video vodnik se prijavite TUKAJ!

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.