Feel Your Life

Kako kreirati svoj posel kot Boginja!

PDA… oz. kako imeti sebe IN poslovni uspeh?

Sedela sem na svojem stolu in profesorja na šoli Barbare Brennan pred seboj vprašala najbolj ključno življenjsko vprašanje, ki si ga postavi Poslovna Boginja. Rada bi bila uspešna in rada bi bila mama. Oboje je vrednota, ki je ključna zame, in nobene ne želim žrtvovati na račun druge.

Kako naj to združim? Kaj naj “utopim”, svoje poslanstvo ali svojo družino? Ali je sploh mogoče imeti oboje?

Ne spomnim se poteka najine seanse, a spomnim se njegovega stavka, ki ga je izrekel na koncu (in sem mu solzna od sreče padla okoli vratu od hvaležnosti). “Go girl”, je rekel, “go girl and have your life! I have my family AND I am doing my work too! Go out there and do it, do it both!” (Pojdi, punca, pojdi in živi svoje življenje! Tudi jaz imam družino in opravljam svoje delo. Imej oboje, stopi v svet in stori, kar ti je storiti!)

To je bil moj tako imenovani crucial moment, ki ga ne pozabiš nikoli v življenju. To je bil trenutek, ko je moja raketa spremenila smer za 1 stopinjo in bo zato pristala na drugem planetu :-) V telesu sem dojela, da je mogoče združiti oboje in odprla se je nova pot. Dojela sem, KAJ hočem.

Nisem pa še vedela, KAKO, kajti poslovnega modela me na tisti šoli niso naučili. Vse dokler me Poslovna Boginja ni poslala k moji novi poslovni mentorici, kjer sem dojela še kako realizirati to, kar hočem.

KAKO torej združiti svoje vrednote, kako kreirati svoj posel kot Boginja?

Najprej sem se pogumno odločila, da želim delati (skoraj) samo v dopoldanskem času. Vsi so mi najprej povedali, da tako ne bom dobila strank.

Uganete, kaj se je zgodilo? (včasih je dobro biti malo trmast ;-) K meni prihajajo stranke, ki želijo delati z menoj izključno dopoldan. Zakaj? Ker so mame, ker imajo popoldneve zase in za družino, ker so dopoldan bolj spočite in je dojemanje bolj globoko, ker izobraževanje in osebnostno rast jemljejo resno in kot nekaj, kar je del njihovega delovnika, in ne prostočasna aktivnost. Kot vedno se je tudi tokrat izkazal univerzalni zakon, ki govori, da kar je dobro za enega, je dobro za vse.

Kje si torej postavljate omejitve? Kako si želite kreirati svoj posel, pa si ne drznete verjeti, da je to mogoče? Kje verjamete, da je treba delati preko svojih zmožnosti in biti v stresu, da dovolj zaslužite? In kje po drugi strani zadržujete energijo in akcijo in se ne premaknete z mesta?

Kje torej še ne kreirate svojega posla kot Boginja ali Adonis?

Kajti če imate na eni strani vizijo in na drugi strani poslovni model, ki te vizije ne podpira, potem ni treba, da zaključite z znanim “to ne gre”. Raje se podajte v avanturo in kreirajte poslovni model, ki bo podpiral vas, vašo družino (če jo imate) in vaše srčne želje.

Začeti je treba torej pri sebi. Poslovni uspeh je samo zadnjih 10% dela na sebi. Prvih 90% je luščenje vzorcev, ki vas ne podpirajo v tem, kdo bi radi bili.

Temu je namenjeno glavno delo pri Poslovni Boginji. Seveda pa vas naučimo tudi tistih zadnjih 10% poslovnih strategij, ki jih za uspeh resnično potrebujete!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.