Feel Your Life

Kako odreagirati na zdrav način, ko nekdo prestopi naše meje?

Se kdaj počutite, kot da vas bo razneslo od vseh čustev, ki se nabirajo v vas .. pa se počutite nemočne, ker ne veste, kaj storiti?

Če čustev ne izrazimo, se nabirajo v nas. In ponavadi “počimo”, ko nam je vsega dovolj.

Če ne “počimo” navzven, pa to energijo usmerjamo navznoter.

V prvem primeru ranimo druge, v drugem pa sebe.

In pogosto se zgodi, da ta čustva iz nas izbruhnejo na osebo, ki je na nek način šibkejša od nas (in to so pogosto tudi naši otroci).

Kaj storite, ko se vas “lotijo” težka čustva? Kakšna je vaša reakcija?

  • Jih potlačite?
  • Izbruhnete?
  • Se umaknete?

Ko “pretirano” reagiramo na situacijo, potem vemo, da so v nas še stara čustva, ki čakajo na to, da jih spustimo iz telesa. Zastala energija je blokada. In ko se nam nekatere težave nenehno ponavljajo, je vzrok najverjetneje v zatrtem čustvu, ki ga do sedaj nismo odčutili.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.