Feel Your Life

Kako se resnično odpreti za dobro v življenju

love… oz. zakaj nam življenje ne more podariti tega, kar si tako želimo

Bilo je za letošnje Novo leto, ko so se mi glede dajanja in sprejemanja resnično odprle oči. Če ste na tisti strani, ko imate težave s sprejemanjem (in ne poznam nikogar, ki te težave ne bi več imel, najbrž jo kdaj pa kdaj imajo še mojstri svetovnega formata), potem vam bo pogled izza zavese odprl oči in srce. In želim vam, da tudi sposobnost sprejemanja.

V teh dneh se pogovarjam z ogromno čudovitimi ljudmi, ki se vpisujejo na najdaljši program Poslovne Boginje, na MasterMind program KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA – Umetnost energetske manifestacije v poslu in življenju. Neverjetno je, kako rdeča nit druži vse udeleženke, ki nam odpira oči o tem, kako se predati dobremu v življenju in kako se prenehati zapirati pred obiljem, ki želi vstopiti v naše življenje.

Pa se vrnimo v novoletni čas. Takrat sem, resnično, empirično, v telesu doživela drugo stran sprejemanja in dajanja. Doživela sem, kako je, ko se nekdo odpre temu, kar ti želiš podariti. V mojem življenju je draga oseba, ki mi veliko pomaga in stoji ob strani. Že nekaj časa, sploh odkar se mi finančno stanje bistveno izboljšuje, razmišljam, kako bi ji tudi finančno lahko pomagala. Saj veste, ko Boginje pridemo do malo več denarja, postanemo srčno radodarne, ker denar v nas poudari to, kar že smo, dobro in slabo. In radodarnost je ena od lastnosti, ki je resnično lahko poudarjena s tem, ko imamo denar, a ne?

Pa nikakor ni bilo trenutka, da bi to sploh izrekla, čutilo se je, kot da dobesedno ni prostora za to, kar bi jaz rada podarila. Kot da bi v polno sobo hotela stlačiti še nekaj. In se ni zgodilo.

Dokler nekega trenutka nisem začutila, da se je odprlo. Začutila sem, da se je odločila, da bo na nekem področju svojega življenja naredila bistveno spremembo in za to je potrebovala denar. Pa nisva bili skupaj, še več, nekaj tednov se nisva videli, ko sem to začutila.”

Vedela sem, da se je odločila za spremembo. Tega vam bolje ne morem opisati, začutite, kaj se je dogajalo, ker vam bo to občutenje prišlo zelo zelo prav!!!

Ko sva se naslednjič videli, sem ji enostavno povedala, da ji želim dati denar v ta in ta namen in kako je bila vesela! Bilo je, kot da se je zložila sestavljanka. Za vsak slučaj pa sem seveda še preverila. Ti, ali si se ti morda RES ODLOČILA za spremembo v času, ko se nisva videli?

Odgovor lahko ugibate. Se je odločila ali se je odločila?

Ni vedela, kako, samo trdno se je odločila. Podrla vse mostove in se podala v YES! In odgovor je dobila takoj, ko me je prvič srečala. To se mi dogaja znova in znova, s strankami, ki se odločijo in doživljajo “čudeže”. Lahko bi to imenovali čudež, a je le osnovni zakon vesolja, ki pravi, da energija sledi namenu.

Hočem vam povedati, da je za vse vaše želje morda prav ta hip na tem svetu nekdo, ki čaka, da vam jih lahko izpolni. Nekdo, ki želi kupiti vašo storitev. Nekdo, ki vam želi nekaj podariti. Nekdo, ki čaka, da se vi odločite, da boste sprejeli.

Zato si dovolite svoje želje, odprite se jim. To ni lahko, ker se potem moramo soočiti s sprejemanjem, kar je težji del enačbe. Ironično, a ne?

Ampak dobro nam gre, vsak dan bolje. V skupinah za Mastermind program nas je že preko 20, torej je prostih mest samo še nekaj. Pridite, saj veste, nekje je nekdo, ki vam želi nekaj podariti!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.