Feel Your Life

Kako si želite preživeti preostanek svojega življenja?

shanti_morojna… oz. kako sestaviti svoj razsuti tovor?

Pred nekaj dnevi sem sedela v novi romski restavraciji v Mariboru in jedla odlično šopsko solato. Sirčki v solati so bili kot razsuti tovor in veste, kaj mi je prišlo na misel? Da je naša duša tolikokrat kot razsuti tovor … danes pa bi vam rada povedala to, da ga je mogoče sestaviti, samo naučiti se morate, zakaj niste reagirali, ko se je tovor sesuval, in kaj lahko storite zdaj, ko ste že do kolen v tem, da bi ga radi zložili nazaj in po možnosti spet lepo živeli.

Dajmo si vzet še malo časa in si dovolit sploh od blizu pogledat razsuti tovor. Lahko si sicer še dalje zatiskate oči in čakate, da bo čudežno minilo in se samo od sebe sestavilo, ampak – to žal ne deluje.

Kako to vem?

Če bi delovalo, ne bi bili več razsuti, a ne? Saj že nekaj časa čakate…

Kaj je tisto, ki vas odvrača od tega, da pobližje pogledate, kaj se sploh dogaja v vašem življenju?

Nimate časa? Ne veste, kako? Ne veste, da je sploh mogoče? Se vam zdi, da še ni tako hudo, da bi lahko bilo še hujše? (Žal imate prav, tudi še hujše je lahko.)

Kaj pa če je razsutje vašega tovora priložnost? Priložnost, da pregledate vse, kaj se je razsulo. Priložnost, da ne začnete takoj sestavljati ampak se ustavite.

Kam pa pravzaprav hitite? Ali hitite, da ne bi čutili, kako težko vam je včasih? Kako ste včasih obupani, kako ste si neke zadeve predstavljali drugače, pa danes ni tako? Kako gre življenje mimo vas, vi pa samo delate, si postavljate cilje, se borite, nekako veslate, si izborite svojih nekaj dni počitka samo, če zbolite? Vas je nekje globoko spodaj, pod vsemi plastmi sodobnega hitenja, strah?

Veste, resnično obstaja pomoč za tovrstne bolečine ob sesutem tovoru.

Lahko živite OBILJE. Lahko se revitalizirate in se pričnete učiti umetnosti, ki vas je do sedaj najbrž nihče ni naučil. To je umetnosti imeti vse, uspeh, denar, čas, srečo, spoštovanje in notranji mir. Če vam je Bog dal problem, zanj obstaja rešitev.

Na vas pa je, da spustite trmo in si priznate, da (še) ne znate. In se pridete naučit. Če jaz tega ne bi storila, si priznala, poiskala učitelje in se šla naučit, bi danes najbrž bila kar na Pohorskem dvoru (Štajerci me razumete, ostali pa si lahko mislite….;-)

To vam polagam na srce kot večna študentka. Včasih me kdo vpraša, kdaj bo tega konec. Ne vem, ljubi moji. Jaz zase vem, da vsakič, ko preidem novo učenje, živim lepše, boljše, v večjem OBILJU. Zato niti ne iščem konca. Raje iščem začetke.

Zelo bom vesela, če bom z vami na kakšnem od vaših začetkov!

Morda je ta začetek našega druženja lahko v poletni reki OBILJA na Bledu, kjer boste dvignili vašo finančno vibracijo, postavili svojo vrednost in preživeli čudovite (družinske) počitnice!

Več o programu BodiObilje in prijava na brezplačni trening na http://poslovnaboginja.com/wordpress/bodiobilje2014/

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.