Feel Your Life

Kako uporabiti svoje sposobnosti v dobro sebe in človeštva

dobro_clovestva… oz. ali boste končno dojeli, da ste močnejši kot se zavedate?

Te dni se sprehajam po večnem mestu, ki je kljub prepotovani Evropi še ostalo na seznamu. Hočem reči, da sem tukaj prvič :-) in po prvi (gromozanski) nelagodnosti ob misli, kaj vse se je z gladiatorji dogajalo v koloseju in koliko “čarovnic” in “nevernikov” je odstranila cerkev “v imenu Boga”, sem počasi pričenjala dojemati, zakaj sem tokrat morala v Rim.

Ko se sprehajam skozi zgodovino rimskih cesarjev, pobližje spoznavam duhovno ozadje tega dela zgodovine. Vedno znova me zanima, kaj je duhovni smisel določenega početja, kajti ko pogledaš nazaj, je vedno vse tako jasno, a ne?

Kot pravi stavek: Ko je končano, je preprosto. Če še ni preprosto, še ni končano. Kot pri matematičnem problemu na faksu.

Rim je imel cel kup cesarjev. Nekatere bolj in nekatere manj poznane. Jasno mi je postalo, da svet potrebuje liderje in da večina od nas potrebuje nekoga, da nas vodi po poteh, ki jih še sami nismo prehodili.

Po drugi strani pa se mi je vse skupaj zlilo v eno samo zgodbo, ko sem se spomnila svoje prigode iz vrtca. Vedno sem bila izjemno sposobna in so me sicer pohvalili, ampak so mi tudi dali veliko več zoprnega dela kot vsem mojim prijateljčkom v vrtcu. To se mi je tako zamerilo, da nisem zmogla svojih sposobnosti uporabiti za dobro drugih vse do poznih mladih let.

Šele ko sem ozdravila krivico v sebi in s tem naravno odpustila, sem dojela: sposobnosti ti dajejo zadovoljstvo šele, ko jih resnično uporabiš za to, da koristiš svetu!

K temu sem morala dodati še pravico do obilja, in potem je bila pot odprta.

Od takrat naprej sem ponovno polno zajadrala. Svojih sposobnosti ne čuvam več ljubosumno doma, ampak se izpostavim. Resnično sem dojela, da sem jih prejela za to, da pomagam svetu.

V novodobnem podjetništvu je vaša naloga, da svoje izjemne sposobnosti uporabite za to, da drugim izboljšate življenje. Posledično se bo polnilo vaše srce in vaš bančni račun.

Če čutite, da imate še skrite rezerve, ki jih še ne uporabljate, potem je najbrž v vas neozdravljena rana, ki vas zadržuje. Tudi če ne veste, kaj to je, najbrž zdaj, prav zdaj, čutite dogajanje v svojem telesu. To dogajanje, dragi moji, je vaša energija, ki zadržana čaka, da jo sprostite in uporabite v dobro sebe, v dobro drugih in v dobro svojega zdravja, časa, sreče in bančnega računa.

Dobra novica je, da lahko zdaj, ta trenutek, stopite iz zanikanja in se odločite, da boste nekaj storili. Program KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA je kreiran za to, da vam pozdravi vašo podlago in vrne pravico do obilja!

Ker vem, da ste za, vas pričakujem!

Prijavite se na novi brezplačni trening in povabite prijatelje! Se vidimo na drugi strani!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.