Feel Your Life

Kakšni ljudje so okoli vas?

climbing… oz. kje še ne vidite, da vaša prepričanja kreirajo vašo realnost?

Na začetku svoje poti kot energetska zdravilka oz. poslovno duhovna mentorica sem se (ob kroničnem pomanjkanju strank) potožila svoji mentorici: “Ljudje se bojijo tako globokega dela, kot ga ponujam jaz….” Na moje veliko presenečenje mi je odgovorila: “No, po mojih izkušnjah ljudje hlepijo po globokem delu!”

Lahko si mislite, kako me je zadelo. V trenutku mi je postalo kristalno jasno, da je moja realnost samo odsev mojega prepričanja in mojega strahu. In seveda, privlačila sem ljudi, ki so se zares bali globokega dela. Kajti vedno bodo obstajali takšni, ki se globokega dela bojijo in takšni, ki po njem hlepijo. Na meni pa je, da spremenim sebe tako, da bom privlačila tiste, katere želim privlačiti.

Se strinjate?

Kje v svojem življenju privlačite okoliščine, ki vam ne ugajajo?

Ste mnenja, da ljudje nimajo denarja, da bi plačali vašo transformacijsko uslugo?
Se bojite, da ni dovolj strank?
Verjamete, da je za zaslužek treba garati?
Da je najboljše rezervirano samo za druge?
Da ne boste sposobni izpeljati projekta, ki je vaše poslanstvo?
Sedite v meditacijski pozi in vizualizirate vrečo cekinov, ki bo priletela iz neba, medtem ko se vam ne bo treba premakniti iz svoje cone udobja?

(Ah, tudi sama se še najdem v katerem od teh, vsakič, ko stopam na nov nivo in se potapljam globlje v globine svoje duše in poslanstva.)

Veste, prepričanja so hudo spretna in zvita in jih je težje poiskati kot tartufe. In dokler ostajamo v coni udobja in se uspešno pretvarjamo pred samim seboj, da nam je tako dobro, prepričanja lepo spančkajo zimsko spanje in so varno pospravljena pod preprogo.

Potem pa nekega dne napoči pomlad in naša duša ugotovi, da ji nekaj manjka. Da je zimsko spanje ne zadovoljuje več. Prične hlepeti po globokem delu :-) Hoče globlje v svoje srce in se doživeti in se začutiti, ne samo vegetirati.

Takrat se začne živahni ples in zadevanje ob lastna omejujoča prepričanja je lahko precej boleče. In če ne pomaga, ko se zadenemo prvič, se zadenemo drugič, tretjič, žnjtič…..in velikokrat je hitreje, bolje in manj boleče, če nam pri tem pomaga kak izkušen iskalec bolečih prepričanj, npr. duhovno poslovni mentor. Seveda, če nam ne vlada prepričanje, da zmoremo vse sami, da nam drugi itak ne morejo pomagati in da se ne splača vlagati denarja v tovrstne izmišljotine in goljufije kot je duhovno mentorstvo.

Vsaj tukaj sem dobro podkovana. V moji družini smo vedno spoštovali izobraževanje in nikoli mi ni težko investirati visokih zneskov v najboljše učitelje na svetu in se, če je potrebno, odpeljati na drug konec sveta, da se naučim in da globlje doživim sebe in svojo Boginjo. Zanimivo pa je to, da se mi investicije praviloma vračajo vsaj 10-kratno v finančni obliki in neizmerljivo v tem, kako se počutim, kdo sem in kako se samouresničujem.

Ker s tako hvaležnostjo, zaupanjem in spoštovanjem pristopam k svojim mentorjem, to privlačim tudi na drugem koncu enačbe. Zato se tudi od mene tako radi učijo in hvaležnost mojih strank mi izvablja solze v oči. Ker verjamem, da ljudje hlepijo po globokem delu :-) !!!!

Končati moram z najboljšim nasvetom za podjetnike, ki jih premorem. Za vse torej, ki delate s strankami na visokem nivoju: najboljši recept, da privlačite svoje idealne stranke, je, da najprej sami postanete ena izmed njih!

Kako enostavno, a ne! Pa čimmanj modric ob zaletavanju v lastna prepričanja vam želim!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.