Feel Your Life

Kdo determinira vaše finančno stanje?

spelca_oddaja… oz. kje verjamete, da je vaše finančno stanje odvisno od zunanjih okoliščin?

Ali si talentirana, sposobna Boginja (ali Adonis seveda!), ki si želiš zaživeti svoj potencial, biti finančno močna in prispevati, da bo svet boljši? Potem danes pišem tebi!

V moj svet je že velikokrat prišla izjemno talentirana, sposobna ženska, ki si želi zaživeti svoj potencial in poslovno uspeti v svojem duhovnem oz. transformacijskem poklicu. Pa se je ustavilo pri denarju, ni namreč imela “svojega” denarja, in bi morala zanj prositi moža. Priznati moram, da se mi še nikoli ni zgodilo obratno, torej, da bi prišel moški, ki bi za denar moral prositi svojo ženo … se lahko malo zamislimo, a ne?

Če je predanost poslanstvu dovolj močna, v takšnem primeru “denar pride” in ovire se odmaknejo. Bila sem priča že skoraj čudežem, kako se je denar pojavil, čarobna izkušnja! Boginja spregovori in pot se prične. Nikoli, ampak nikoli še nisem imela stranke ali videla koga, ki je stopil na pot z zaupanjem in ne dosegel izjemnih rezultatov, seveda v Božanskem časovnem načrtu (ki je včasih drugačen od našega, človeškega časovnega načrta …)

Če pa predanost ni dovolj močna in zmaga strah, potem ego hitro najde izjemno logičen izgovor in celo kreira okoliščine, da nas prepriča, zakaj (ponovno) ne.

Kaj se takrat dogaja? Kaj se dogaja, ko popustimo pred strahom? To se je tolikorat zgodilo tudi meni osebno, da sem se poglobila v občutke. Kaj se je dogajalo?

Ponovno sem bila jezna … !!! Jezna na okoliščine, ki so mi prikrajšale prihodek. Ponovno sem se zalotila pri misli, da je nekdo od zunaj lahko determiniral ali celo manipuliral moje finančno stanje. Verjela sem, da moj denar dirigira nekdo ali nekaj zunaj, da nimam svobode, da sem žrtev okoliščin.

Lahko si žrtev družinske situacije, kot sem opisala zgoraj. Lahko si žrtev podjetja, ki slabo posluje. Lahko si žrtev staršev, ki ti ne omogočajo tega, kar želiš. Lahko si žrtev krize, ali politike, ali države. Lahko si žrtev šibkega zdravja. Seznam je neskončen.

A če si takrat iskren in umirjen, se poglobiš vase in se sočutno vprašaš, kaj ti okoliščine resnično sporočajo, ugotoviš samo eno in edino zadevo.

Da si v resnici žrtev svoje cone udobja, da si ne upaš zapustiti cone varnosti, da bi stopil v cono briljantnosti, da se bojiš izpostaviti se, stopiti na pot, si kdaj pa kdaj potolči kolena na očeh svojih bližnjih, svojih strank in morda celo javnosti in se učiti svojih duhovnih lekcij, ki jih je na poti poslovnega uspeha na kupe.

Žal mi je, če je tako. Zato sem tukaj, da pomagam, da pomagam, ko je strah velik, a želja še večja, in da ob tebi stopam po poti, ko se pred teboj odpira tvoja briljantnost. Tega ne bi zmogla, če ne bi moji mentorji stopali ob meni. In tako zaokrožamo verigo ljudi, ki v sebi čutimo ljubezen in željo, da si pomagamo.

Kajti edino, kar moraš sprejeti, je tvoja predanost in zaupati. Ostalo se bo samo, korak za korakom, odpiralo pred teboj.

Naj Poslovna Boginja spregovori skozi tebe!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.