Feel Your Life

Pomagajte najstniku
(in ostalim ljudem okoli sebe)
izraziti jezo

knjižna uspešnica

ODKRIJTE SKRITE ZAKLADE JEZE

Knjižna uspešnice dr. Špelce Morojna!

Vodnik, ki vam bo odprl oči, vam pomagal razumeti JEZO in vas naučil, kako JEZO uporabiti kot svojo zaveznico.

DRUGA DOPOLNJENA IZDAJA!

19,99 EUR + poštnina

Bonus:

Ob naročilu knjige dobite brezplačno udeležbo na 3-urni delavnici ODKRIJTE SKRITE ZAKLADE JEZE v vrednosti 97 EUR.

Knjiga je namenjena vam, če...

1.

Ste mama ali oče najstnika

Se vaš najstnik/ca prekomerno jezi, morda jezo izraža tako, da ne sodeluje doma ali v šoli ali se zapira vase in ne veste, kako premostiti vrzel, ki nastaja?

2.

Ste starš majhnemu otroku

Ste starš manjšemu otroku, ki jezo izraža na otroški način, a vseeno ne veste vedno, kako v takem primeru ravnati?

3.

imate okoli sebe ljudi, ki se jezijo

Imate okoli sebe (v zasebnem ali poslovnem življenju) ljudi, ki se jezijo, vi pa bi radi ta odnos harmonizirali in ne veste, kako?

4.

Če se jezite VI

Ste vi tisti, ki se jezite, kar vam ni všeč, morda vas celo izčrpava? Knjiga vam bo pomagala, da boste svojo jezo razumeli in jo uporabili kot svojo zaveznico.

5.

Če se nikoli ne jezite

Ali pa se morda nikoli ne jezite? Morda imate celo že zdravstvene težave. Če si boste dovolili pogledati v skrite dele sebe, vas čaka čudovito darilo.

6.

ČE IMATE ENOSTAVNO VSEGA DOVOLJ

…. in ne veste kako naprej.

f.e.e.l.
spremlja
vas

V tej knjigi vam bom razkrila, kako...

Kaj o nas pravijo starši?

Danes ob nakupu knjige BREZPLAČNO prejmete bonus v vrednosti 97 EUR

Ja – prav ste prebrali. Ko se danes odločite za nakup knjige Pomagajte najstniku izrazite jezo, vam bom podarila vstopnico na 3-urno delavnico Odkrijte skrite zaklade jeze.

Skupaj bomo na delavnici v živo spregovorili:

Zaradi teh življenjsko pomembnih znanj, v redni prodaji vstopnica na to delavnico stane 97 EUR.

Ker pa ste mi danes z branjem te spletni strani pokazali gorečo željo po zakrpanju odnosa z vašim najstnikom (in ostalimi ljudmi okoli vas), vam bom vstopnico na to 3-urno delavnico ob nakupu knjige podarila BREZPLAČNO.

Zdaj je vaš čas, da se povežete z vašim najstnikom in nadgradite vajin odnos!

CENA KNJIGE:
19,99 EUR + poštnina

BONUS 3-urna delavnica ODKRIJTE SKRITE ZAKLADE JEZE:
97,00 EUR BREZPLAČNO

Zato kliknite spodnji gumb in si zagotovite podporo do čudovitega odnosa z vašim najstnikom zdaj …

dr.
špelca
morojna

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Kje pa. Tudi sama sem naveličana generičnih (in naravnost neumnih) nasvetov, ki jih žal najdemo v klasičnem načinu vzgoje najstnikov.

Tisti grejo nekako takole: “Če te prime, da bi eksplodiral, ne eksplodiraj.”

Resno? Nisem vedela, da lahko pač ne eksplodiram, takrat ko me prime. Zakaj mi tega niso že prej povedali?

Šalo na stran. Sama verjamem, da so otroci naši največji čustveni učitelji. Hvaležna sem, da imam v svojem življenju kar tri (danes so stari 22, 18 in 15 let). V knjigi z vami delim vse vzpone, padce in naučene lekcije, ki sem jih ponotranjila tekom našega skupnega življenja.

Ne samo, da boste našli ogromno praktičnih napotkov za zdravljenje in poglobitev odnosa z vašim najstnikom, pač pa boste dojeli najbolj bistven preobrat v odnosih, ki vam ga nihče ni povedal.

Posledično boste prepoznali najbolj trmaste vzorce, ki vas v tem in vseh ostalih odnosih držijo v pasti. Dojeli boste, kako dragocen učitelj je vaš najstnik in se od njega naučili najbolj dragocene življenjske lekcije.

To je namreč najhitrejša pot, da dosežete miren odnos in sodelovanje z vašim najstnikom.

Kliknite tukaj in odklenite to pot tudi v vaši situaciji >>

Iskreno takole na daljavo težko vem, v kakšni situaciji se nahajate. Vem pa, da imamo vsi starši občutek, da je naš otrok nekaj posebnega. Ne razumite me narobe… Prav imate. Vsako človeško bitje je namreč unikatno in posebno na svoj način.

Res pa je tudi, da človeška bitja pogosto delujemo po podobnih psiholoških in čustevnih zakonih. Ko enkrat te zakone poznate, lahko sebe in svojega najstnika dosti bolje razumete, se z njim lažje pogovarjate in tako še poglobite vaš odnos.

V knjigi vam bom razkrila “celo košaro” različnih in nadvse zanimivih pristopov, ki jih uporabljam jaz. To široko paleto znanj sem pridobila zgolj zato, ker je prav vsak izmed mojih treh otrok potreboval drugačen pristop.

Moja zgodba vas zato ne bo zgolj navdahnila, pač pa vam dala praktična orodja za soočanje s konflikti in vam pomagala, da bo odnos z vašim najstnikom boljši, kot kadarkoli prej.

Kliknite tukaj in naročite svoj izvod knjige >>

Kot mama 3 čudovitih otrok, sem v svojem življenju morala postati pravi mojster odnosov s svojimi najstniki, predvsem pa mojster pogleda vase. Vsak izmed njih je namreč nekaj posebnega.

Moj najstarejši je drugačen od vrstnikov. Genij s socialnimi posebnostmi. Drugi je še kar običajen najstnik, ki navzven kaže robato podobo, nazvnoter pa je nežna duša. Moja najmlajša pa je nežna umetnica, ki se zapre vase in je potrebno veliko potrpežljivosti, da se odpre in izrazi (potem pa je tako olajšana in hvaležna).

Na srečo sem vsakogar od njih globoko poslušala, se učila, padala, ponovno vstajala in to vse združila s kar 28 let strokovnih izkušenj in znanja pri delu z zdravim čustvovanjem.

Če vas zanima, kako se lahko tudi vi še globlje povežete s svojim najstnikom, kliknite tukaj in naročite svoj izvod knjige …

 

Jeza je čustvo. To pomeni, da ni ne dobra, ne slaba, prav tako pa se je nikoli ne moremo za vedno znebiti. Še več, jeza je izjemno koristno čustvo, ko enkrat znamo zdravo izražati jezo in uporabljati njeno energijo v dobre namene.

Ko enkrat razumete, da jeza ni sama po sebi dobra ali slaba, potem imate izbiro: bo jeza vaša sovražnica ali pa vaša zaveznica?

Verjamem, da po prebrani knjigi na jezo nikoli več ne boste gledali kot na nekaj negativnega, ampak se jo boste naučili poslušati in odkriti zaklade, ki jih skriva!

Takrat boste odprli nove dimenzijo svoje osebne rasti, ki bo blagodejno vplivala na vaše odnose z vašim najstnikom in z ostalimi ljudmi okoli vas.

Povsem preprosto.

Najprej kliknite TUKAJ, na naslednji strani izpolnite svoje podatke, izberite način plačila ter naročite knjigo za zgolj 19.99 EUR (+ poštnina).

To je vse umetnost : )

Kaj o nas pravijo starši?

Naročite svoj izvod knjige

Pomagajte najstniku
(in ostalim ljudem okoli sebe)
izraziti jezo

CENA KNJIGE:
19,99 EUR + poštnina

BONUS 3-urna delavnica ODKRIJTE SKRITE ZAKLADE JEZE:
97,00 EUR BREZPLAČNO

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.