Feel Your Life

Ko le morem, se povežem z naravo! | Ranljiva situacija

Tokrat bom kratka. Zato imam več razlogov. Prvi je ta, da grem osebno skozi zelo zelo ranljivo obdobje, v mojem življenju se je pojavila zelo ranljiva situacija in ker nisem (več) superženska, si bom po 5 letih rednega pisanja novičk morala vzeti “prosto”.

Drugi je ta, da se kljub tej situaciji pripravljam na dogodek BODI OBILJE BLED, ki pomeni zaključevanje nekega obdobja, in vanj investiram svojo dušo in srce.

Tretji je ta, da je danes sončni mrk in vam želim, da se namesto z branjem mojih novičk ukvarjate sami s seboj.

Pripravite si ritual in se poslovite od tega, kar je v času od polne lune in luninega mrka do danes nepreklicno umrlo.

Ne oživljajte mrličev, pustiti jim oditi.

To so lahko ljudje, situacije, služba, ideje, projekti ali pa samo miselnost in stara čustva.

Karkoli to je, pustite oditi. Lažje vam bo.

Če želite prisluhniti, kak ritual opravim sama, to lahko slišite tukaj!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.