Feel Your Life

(Končno) sem kupila avto ❤

Končno sem kupila avto. To za večino ni nič posebnega. Izbereš, greš in nekaj imaš. Zame je to osebna zmaga.

Zakaj?

Ker je bilo v naši družini veliko bolečih besed, če si je kdo zaželel kaj, kar je bilo izven tega, kar je moja mama dojemala kot “normalno”.

Ne morem reči, da je meni avto nekaj tako pomembnega, da bi svoje življenje ustavljala na tem kamnu spotike, a v tej zgodbi je bilo nekaj globljega.

Če začnem na sredini, sem pred nekaj leti že kupila odličen, velik, nov avto. A ker ga nisem čustveno zmogla, sem ga izgubila. Na grd način, odvzel mi ga je leasing, pa še dolg sem morala poravnati. Grozno ponižano sem se počutila.

Zame je bila zgodba potrditev mojega nezavednega prepričanja: “Če sledim svojim notranjim navodilom, zaupam v svoje sposobnosti in pokažem, kaj si želim in kdo sem, bom kaznovana.”

Auč.

Lani je moja mama odšla med angelčke. Tako je umrl tudi moj največji strah, da bom ponižana in zapuščena. Ko sem si kupila prejšnji avto, me je namreč prav ona zapustila v smislu pomoči. Rekla je, če si lahko privoščim tak avto, potem nje ne potrebujem več :-( in od takrat mi ni več pomagala pri otrocih.

Naslednji lep avto je bil torej mnogo večji korak kot izgleda. Bil je vstop v neznano, ranljiva poteza, tveganje, da me kdo, ki ga imam rada, zapusti, in posledično trpljenje.

Nekaj let sem zdravila globino te rane in lastne vrednosti, poguma slediti sebi in se pokazati.

Dno sem prebila na transformativnem potovanju v Egiptu, ko je moja mentorica Elizabeth izrekla en sam stavek: “Ali res pokažeš svetu svojo pravo sliko? Pokažeš, kdo v resnici si ali se skrivaš?”

Takrat sem dojela, kako se še skrivam. Kako si ne upam pokazati rezultatov svojega dela. Na področju avtomobila in hiše si še ne upam slediti sebi. Ker je preveč vidno navzven.

Tudi tega zapisa me je bilo malce strah. Zato sem si vzela nekaj dni, da dojamem.

Danes pa ha pišem za vse nas, ki stopamo iz sence in pokažemo svojo božansko naravo, ki je sposobna manifestirati prav vse srčne želje.

Tudi lepe avtomobile!

Si želite brezplačni F.E.E.L. VIDEO VODNIK, kjer vam predstavimo metodo F.E.E.L.™ – najbolj napredno, preprosto in naravno metodo za dvig čustvene inteligence in krepitev čustvene moči.

DA, ŽELIM F.E.E.L. VIDEO VODNIK >>
Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.