Feel Your Life

Matematika in kreacija Boginje

kreacija_boginje… oz. kjer je izziv, je tudi rešitev v šoli sem imela najraje matematiko. Še danes matematika budno spremlja moje življenje. Kmalu vam bom povedala, kako. Kajti še vedno imam najraje matematiko, samo da jo zdaj vidim kot življenjsko šolo.Kaj to pomeni? V šoli mi je vedno šlo dobro pri logičnih predmetih (vedenja na žalost mojih staršev nisem imela vedno “vzorno”….) , saj sem zmeraj zaupala ureditvi sveta. In to je vodilo, ki me spremlja še danes.Takrat sem vedela: če smo pri matematiki dobili težak problem, zanj obstaja rešitev, tudi če je jaz nisem takoj videla, ali pa sem potrebovala nekaj popisanih listov, da sem jo našla.Še ena lepota matematike se mi je odkrivala – v letih zahtevne matematike na fakulteti. Bližje ko si rešitvi, bolj enostavno postaja. Številke se seštevajo, krajšajo, poenostavljajo, dokler na koncu ne dobiš resnično enostavnega rezultata. Če pa je po poti problem vedno bolj kompliciran, obširen in zahteven, potem sem nekje naredila napako in najbolje je, da se vrnem in jo odpravim kar takoj, brez da izgubljam dodatni čas.A ni točno tako v življenju? Za vsak problem obstaja rešitev. Če se je lotimo po korakih in ostanemo prisotni s tistim, kar je pred nami, se bo naslednji korak prikazal sam. Bližje ko bomo rešitvi, bolj enostavno bo vse postajalo, bolj se bo vse “seštevalo” in bolj jasna bo celotna slika.

Če to filozofijo osvojiš v svoje srce, bo življenje postalo lepota, ki jo najdemo samo v matematiki. Morda res nekateri izmed vas ne marate matematike in se vprašate, zakaj pa je v življenju in v šolah sploh potrebna, ampak njena filozofija je eno z božanskim, saj se dejansko vse sklada in vodi po Božanski natančnosti. Tudi naše energetsko polje deluje po čistem matematičnem principu (kot energetska zdravilka tukaj srečujem še en izraz popolne Božanske lepote), le da ga mi še ne zaznavamo v celoti.

Kaj pa resnično želim povedati s tem?

Želim vas povabiti na najbolj čudovito matematično potovanje v vašem življenju. Želim vas povabiti, da si ogledate svoje življenje povsem iskreno in se vprašate: kje dovolim, da je moje življenje determinirano z okoliščinami, kje sprejemam manj, kot si želim in čutim, da sem vreden-a, kje sprejemam, da imam samo problem, ne pa tudi rešitve?

Moj življenjsko matematični problem, na katerega sem najbolj ponosna, je kreiranje mojega posla in življenja kot Boginja.

Ko sem se soočila s tem, da sem samska mama, da sem sama časovno in finančno in da nimam prav veliko pomoči od nikoder, sem se ustavila in se vrnila k začetku. Kaj si želim?

Ali bom sprejela, da je moje življenje determinirano s tem, da imam manj časa in da zase in za svoje 3 otroke potrebujem več denarja, spočitosti, dobre volje in energije? Ali bom sprejela, da bo moje življenje “eno samo garanje in mučenje”?

Ne. Nikakor se nisem mogla sprijazniti z dejstvom, da bomo prikrajšani za toliko lepih stvari, doživetij in podpore, ki smo si jih želeli.

Takrat sem stopila nazaj in se vrnila k začetku. Odločila sem se, kaj si želim. Zaželela sem si 4 štirice. 4 ure dela dnevno, 4 dni na teden, 4 mesece na leto prosto in 4000 eur mesečnih prihodkov.

To bi mi omogočalo, da sama s seboj in s svojo družino živim kot Boginja.

Odlično mi uspeva! Moje življenje postaja zaljubljenost, v katero vlagam vsako minuto. Po pravici povedano, delam več, ker rada delam. Po pravici povedano, zaslužila bom veliko več, ker se je medtem odprlo poslanstvo, ki bo več denarja tudi potrebovalo. Ampak dojela sem, da je to mogoče!

Da je mogoče, da rešim enačbo, kjer jaz postavim parametre! In ker sem voditeljica, ki vodi iz prihodnosti, ki se poraja pred menoj, parametre prilagajam poslanstvu, ki se razkriva pred menoj.

Vem, da je vam namenjeno enako! Da postavite svoje parametre in da po njih kreirate svoje življenje in svoj posel kot BOG-INJA!

Najbolje je, da pričnete kar danes! (In upam, da od danes naprej vsaj malo bolj razumete, zakaj je matematika potrebna v našem življenju :-)

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.