Feel Your Life

Najboljši način, da uresničite svoje sanje je, da se prebudite!

prebudite_se… oz. ali še vedno čakate na prinčev poljub?

Potem je prišel. Kajti Poslovno duhovna akademija vas bo poljubila in prebudila iz stoletnega spanca. Trnje je odstranjeno (beri: okolje je pripravljeno!!!) in ves grad čaka, da se prebudite in nadaljujete z življenjem, kot da se ni nič zgodilo.

Spominjam se, kako sem se počutila, ko so se pred leti ponovno prebudili vsi moji čuti. Vsaka moja celica je trepetala v pričakovanju in eno za drugo sem sprejemala odločitve, ki so za vedno spremenile moje življenje. Ko pogledam nazaj, je bilo precej dramatično, a takrat sem samo stopala po novi poti in se nisem prav veliko spraševala, ali je prav ali narobe. Bolj natančno bi bilo pravzaprav, če rečem, da sploh nisem čutila, ali imam izbiro, tako močno vodstvo me je poganjalo naprej.

A seveda takšno sledenje vodstvu ni samoumevno. Bilo je plod neizmernega zaupanja, ki sem ga trdo pridelala v letih dela na sebi. Bilo pa je plod še nečesa, česar se nisem zavedala, se pa toliko bolj zavedam danes.

Bilo je plod vpliva pozitivnega okolja name!

Kaj hočem reči?

Verjamem, da se večina izmed nas še ne zaveda, kako močan vpliv ima okolje na naše življenje. Prevzamemo vibracije in se z njimi poistovetimo. Hop, ena dve tri, in že smo “not” pa še vemo ne, da smo. Prevzamemo strah, nezaupanje, stres, pritisk, verjamemo v krizo…in na koncu sploh nismo več prepričani, ali je to naše ali od naše okolice.

Anthony Robbins, svetovno znani motivacijski coach, je dejal:

“Če se obkrožimo z ljudmi, ki so uspešni, ki se premikajo naprej, ki so pozitivni, ki so osredotočeni na rezultate, ki nas podpirajo, nas bo to izzvalo, da smo in da damo od sebe več in več. Če se obkrožite z ljudmi, ki ne bodo nikoli zadovoljni z manj kot z vašo najboljšo verzijo samega sebe, potem imate največje darilo, ki si ga kdorkoli lahko poželi.”

Ljudje smo ustvarjeni za posnemanje okolja. To nam zagotavlja preživetje od rojstva naprej. Žal ima to svojo ceno. Prevzamemo namreč tudi vse negativne navade in vzorce svoje okolice, ne da bi se tega sploh zavedali.

A večja težava je lahko naše sedanje okolje. A je vaše okolje takšno, da vas podpira pri uresničevanju vaših sanj? Verjame v vas in v vaše cilje? Vas podpira?

Vaša prijetna dolžnost je, da poiščete okolje, ki vas bo pognalo naprej in ki vas bo vzpodbujalo do najboljše verzije samega sebe.

Težko je namreč vleči voz, če ga kdo vleče v nasprotno smer ali pa sedi na njem.

Lep primer smo lahko videli v letošnji sezoni Tine Maze. Ko je okolje ni podpiralo, ni mogla, enostavno ni mogla naprej. Ko je okolje postalo složno, je spet zažarela. To je bil najbolj zgovoren del izjave njenega teama po osvojitvi olimpijskega zlata: “Tina potrebuje okolje, v katerem vsi VES ČAS 100% ZAUPAMO v njo in v naš skupni cilj!”

Pa vi?

Si želite okolje, ki 100% ves čas zaupa v vas? Ste pripravljeni vložiti 100% sebe?

Polagam vam na srce, da se čimveč gibajte v okolju, ki vas pri vašem uspehu podpira. Sprememba bo očitna. Ko trnja ni več, se namreč princ veliko lažje prebije do vas in vas prebudi….kajti najboljši način, da uresničite svoje sanje je, da se prebudite!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.