Feel Your Life

Največja bolečina … ki se je obrnila v največje darilo.

Skoraj sem izgubila svojo hčerko. To je bila največja bolečina v mojem življenju. Takrat sem se odločila, da bodo moje sanje za vselej živele.

Preden je k meni prišla Poslovna Boginja, sem živela v zelo nezdravem odnosu, ki me je tlačil v mnogo premajhno posodo in mi zbijal vsak kanček samozavesti, a se vseeno nisem in nisem mogla odločiti, da bi zakon zapustila.

Bila sem prestrašena in polna občutkov krivde. Nato pa je zame poskrbela moja takrat 4 letna hčerkica.

Pričelo se je tako, da sem imela žive sanje, ki so mi sporočale, da mi bo otrok umrl pred 5 letom starosti, če se ne ločim.

Tako žive, da sem si jih zapisala. To se je zgodilo kakih 6 mesecev pred ključnim dogodkom. Nato je tiste kritične pomladi moj notranji nemir vedno bolj naraščal.

Ko sem usodnega večera hčerkico polagala k spanju, so se mi roke tresle tako, da sem jo komaj držala.

Naslednje jutro se je zgodilo. V kuhinji sem pripravljala zajtrk, ko je naenkrat okrog hiše nastala smrtna tišina.

Neka nevidna sila me je naenkrat potisnila ven in poklicala sem jo po imenu. Ni se oglasila, pa se sicer vedno oglasi. Takrat sem jo zagledala, kako je plavala na površini mojega domačega bazena, živela sem v tujini in imeli smo svoj bazen, a voda v njem je bila še hladna, saj je bila še zgodnja pomlad.

Tega občutka ne privoščim nikomur. Potegnila sem jo ven, vso modro in ni več dihala.

Sploh ne vem, kako sem se toliko zbrala, da sem ji pričela dajati umetno dihanje.

Vem pa nekaj. Tisti trenutek sem se odločila, da ne več bom poslušala krivde, ker sledim sebi, konec samoobsojanja, ker želim svoje življenje, konec občutkov, ki me vlečejo navzdol, ampak da bom poslušala samo še sebe, svoje potrebe in svoj notranji glas.

Sebe sem postavila na prvo mesto!

Še danes vem, kako sem se v delčku sekunde odločila, da bo moja hčerka živela!

Da bodo živele moje sanje in da zapustim zakon, ki me ubija. Odločila sem se, da zaživim svojo polno lastno vrednost in svoje poslanstvo. Tisti hip je zadihala, jaz pa sem dojela morda najbolj pomembno lekcijo ženske duše:

Ko postaviš sebe na prvo mesto, imajo od tega vsi korist in dobesedno lahko rešuješ življenja.

Od takrat naprej zmeraj poslušam sebe skozi svojo občutke. Včasih mi še ne uspe v celoti, ker notranji glas preglasi stara čustvena bolečina in takrat vem, da je čas, da poskrbim zase, da ozdravim stare rane in se nato prerojena premaknem naprej z dvojno hitrostjo.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.