Feel Your Life

Nekaj ur sem izmenjaje hodila na WC in se tresla pod dvema odejama, pri 35°C in s flisom na sebi …

Pred nekaj dnevi sem se vrnila iz transformacijskega potovanja po Egiptu.

Tja sem odšla z jasno namero, da:

  • uredim odnos z najstarejšim sinom (najin odnos se je resno zaostril čez poletje, ko je njegov posel doživljal nenaden padec in krizo)
  • prebijem mejo prihodka, v katero se zaletavam že 3 leta
  • pozdravim svojo ranljivost na energetsko nasilje, ki sem ga doživljala zadnji 2 leti

Bila sem pripravljena dati vse obrambe, ki jih imam. Dati na pladenj svoje omejitve, se soočiti s svojo temo, se pozdraviti in vstopiti v novo realnost.

Kot si mislite, ni bilo prav enostavno. Hitro sem naletela na svoje notranje ovire, ki so se kazale kot totalni občutki osamljenosti, neželenosti, odgovornosti za druge, krivde in še kaj bi se našlo v koktajlu.

Ko sem se s pomočjo energije v Egiptu, moje poslovne mentorice, čudovitih soudeleženk in F.E.E.L. prebila skozi, me je na telefonu pričakalo sporočilo.

  • “Mami, a se spomniš, ko je moj posel padel za 90%?”
  • Ja, seveda, sine … a ti to resno, ne spomnim se, pojma nimam, zakaj se že vse poletje skoraj zgrizemo, ko se vidimo.
  • “No, zrasel je nazaj in se povečal za dodatnih 100%”.

Kaaaaaaaj?????

Solze sreče so tekle kot reka Nil, po kateri smo pluli.
To je pomenilo odkljukanje prvih dveh alinej.

Zadnje jutro smo smeli vstopiti v največjo piramido. Privatni obisk, ob 5.00 zjutraj, zelo redki imajo to priložnost. Ko sem prišla iz nje, sem se še 2 uri tresla kot šiba na vodi.

Čutila sem, kako se moje telo prestavlja na novo vibracijo. Niti razmišljati nisem mogla.

Proti večeru sem bila vedno bolj šibka in nazadnje me je moje telo pognalo na WC ob 2.30 zjutraj. Nekaj ur sem izmenjaje hodila na WC in se tresla pod dvema odejama, pri 35°C in s flisom na sebi.

Počutila sem se, kot da sem v globinskem čiščenju. “Najlepše” pri tem pa je bilo, da sem morala taka na letalo.

Nekako sem preživela, a sem bila občasno tako šibka, da sem se morala držati za držala, da sem sploh lahko stala. Po licih so mi spontano tekli potoki solz.

Ali sem razrešila vse? Kako sem to storila?

Kaj mi pomaga, ko se soočim s situacijami, kjer se počutim, kot da sem zvezana in ne morem “ničesar več storiti”?

Tudi vi, dragi , ste najbrž večkrat v podobni situaciji.

V poslu, s partnerjem, z otroci, sami s seboj.

Zato bi vam rada pomagala in predala te modrosti, ki sem jih zbrala v brezplačnem F.E.E.L. VIDEO VODNIK-u, kjer vam predstavim metodo F.E.E.L.™ – najbolj napredno, preprosto in naravno metodo za dvig čustvene inteligence in krepitev čustvene moči.

DA, ŽELIM F.E.E.L. VIDEO VODNIK >>
Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.