Feel Your Life


Nuna ali milijonarka?

… oz. ali se preveč ubadate sami s seboj, da bi lahko finančno zacveteli?

Velikokrat slišim, da je koga preveč strah, da bi se izpostavil ali stopil korak naprej. Zavlačujete, se ne počutite pripravljeni, nekaj še manjka, ah saj boste, ko bo pravi čas … v bistvu pa si zelo želite in v vas se bije boj med nuno in milijonarko.

Med nuno in milijonarko zato, ker nuna v vas “ne potrebuje ničesar”, milijonarka pa bi ves svet, a si tega ne sme dovoliti, ker je bila vzgojena v pridno, skromno deklico in naložena s kupi krivde, če si dovoli kaj zase in trdno postavi meje sprejemljivih okoliščin. Seveda, tudi finančnih. Bojevniki, isto velja za vas, a ne?

Danes bi rada dregnila v temo, ki me je begala leta in leta.

Kaj narediti s svojimi strahovi, ko so tako veliki, da ne morete naprej?

Vaši strahovi so rana. Rana, ki vam je bila povzročena, ko ste bili v ranljivi poziciji in ste verjeli, kar so vam rekli, ker vam drugega ni preostalo. A ta rana se enkrat pozdravi. Težava nastane, ko jo zaradi navade vedno znova odpirate.

Kaj se dogaja? Strah me je … ne morem narediti koraka, ker … uf, sem jezna sama nase … zakaj ne?

A čutite, kako vas strah potegne v svojo črno luknjo?

Ne boste ga premagali, niti odstranili. Pomislite na situacijo, ko ste nekaj naredili kljub neznanskemu strahu.

Mene je pred izkušnjo leta 2009 postavilo življenje. Neznansko strah me je bilo sprejeti odločitev, da moram iz toksičnega zakona. Zato me je Univerzum soočil s tem, da moja hčerkica v takih razmerah ne more preživeti. Dobesedno. Ko je za nekaj trenutkov visela med življenjem in smrtjo (skoraj se je utopila v mojem domačem bazenu), sem se MORALA PRENEHATI FOKUSIRATI na svoje strahove. Vsa moja pozornost se je obrnila k njej in v mojo prihodnost. Kaj si želim skreirati? Kakšno življenje želim?

Rešila sem jo, hvala Bogu! Rešila pa sem tudi sebe. V trenutku, ko sem delovala z ljubeznijo, moji strahovi niso bili več pomembni (niso izginili, le pomembni niso več bili).

To vam želim sporočiti. Preverite, ali se pri svojem poslu ne ukvarjate preveč sami s seboj in s svojimi strahovi. Preverite, kje ste izgubili fokus in ljubezen do tega, kaj delate. Če se ozrete na vse tiste, ki naj bi jim služili s svojim poslanstvom, bodo vaši strahovi nepomembni.

Prenehajte biti tako zelo center svojega sveta. Prenehajte hraniti svoje strahove in raje hranite svoj namen, da naredite čimveč dobrega za čimveč ljudi, pri tem pa seveda venomer iščite in nalagajte drva na ogenj svojih želja in hrepenenj!

Potem bo denar sledil sam od sebe.

Na Bledu bomo zakurili kres! Vse vaše želje bodo okrepljene in odvezane spon! Kajti edino ljubezen do tega, kar počnete, združena z ljubeznijo do sebe, vas bo dvignila v sfere OBILJA, ki si jih zares želite!

P.S.: Za vse udeležence Bleda veljajo še posebne ugodnosti za jesenske programe Poslovne Boginje. Še en razlog več, da pridete po življenjsko transformacijo! Prijavite se TUKAJ!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.