Feel Your Life

Od strasti do poslovnega uspeha …

Odstrastidoposlovnegauspeha… oz. kaj je tisto, kar vaš posel drži pokonci?

Že leta delam s transformativnimi agenti in vedno znova sem fascinirana, koliko znanja, ljubezni, srca in predanosti je vtkano v vašo idejo, ko entuziastično pričnete slediti svojemu klicu. In vedno znova me zadene, ko vidim, kako malo znate ceniti to, kar svetu resnično dajete.

Pot, ki jo morate prehoditi, se imenuje “od strasti do poslovnega uspeha”, in vsi si jo na skrivaj želite, a kaj, ko so na poti neke čudne skale, ki vas od poti vedno znova odvračajo.

Npr. nimam denarja.
Ali pa – nimam časa.
Ali pa – saj bom, ko bom začutila. (Tole sem si drznila napisati kar v ženskem spolu, zakaj le?)

A resnica je globlja. Resnica je tako globoko zakopana, da je ne vidite več, in nujno potrebujete nekoga, ki bo verjel v vas, ki vam bo pokazal, kakšne so vaše sposobnosti, možnosti, in kakšne so vaše resnične želje.

In roko dam v ogenj, da si želite več uspeha kot ga imate sedaj.

Zakaj sem o tem tako prepričana? Ker energija Vesolja deluje tako, da teži k razširjanju. Teži k temu, da svoj potencial izkoristi in ne k temu, da vaš potencial leži na zaprašeni polici.

In edini način, da vas Vesolje pripravi do tega, da svoj potencial izkoristite in s tem pripomorete k splošnemu širjenju Vesolja je, da vam v srce vsadi sanje. Da vam da želje. Da vam da ambicije!

Bog se z vami pogovarja na ta način. A ga slišite?

Vedno me je fasciniralo, kako deluje človeško telo. Srce prejme od kisika izčrpano kri in jo pošlje v pljuča, da se ponovno obogati. Prvo kri, obogatena s kisikom, srce vzame zase, šele nato jo pošlje življenjsko pomembnim organom kot so možgani in pljuča.

Srce ve to, kar bi moral vedeti vsak poslovnež, ki se trudi, da bi svoje podjetje spravil do uspeha. Če ne bo dalo najprej sebi, ne bo moglo poskrbeti za vse ostalo, kar deluje pod njegovim vodstvom.

Srce vašega posla ste vi. Kri vašega posla je prihodek, ki ga ustvarjate. Če nimate prihodkov, se počutite, kot da vam odteka kri … prav dolgo ne boste več. Tudi vaš posel ne bo prav dolgo, če ne boste dajali najprej sebi in se nato naučili še, kako ga prehranjevati z dovolj krvi, da lahko raste in se razvija. Večji kot je, več krvi potrebuje. Kot vaše telo.

Potrebujete nekoga, ki bo v vas videl potencial in vas naučil, kako nahraniti vaš posel, da bo lahko rasel in ustvarjal dovolj krvi.

Za začetek bo dovolj, da se ustavite.

Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi podvojili svoje prihodke.

A ste kar naenkrat zadihali?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.