Feel Your Life

Ozdravi svoje finančne rane …

… za katere sploh nisi vedel-a, da jih imaš!

Rane ni prijetno pogledati. Zato se nezavedno obrneš proč ali pa se niti ne zavedaš, da obstaja. A rana potrebuje tvojo pozornost in ljubezen, potrebuje tvojo nežno nego, dokler se ne pozdravi. Zato opozarja nase. Kako pa? Z rezultati v tvojem življenju. Če si bil-a ranjena na področju denarja, samozavesti ali samopodobe, je velika verjetnost, da (še) ne ustvarjaš takšnega uspeha in posledično finančnega in materialnega življenja kot si ga želiš.

Kaj hočem povedati?

Veliko od nas razmišlja ali pa sploh ne razmišlja, da se na področju denarja lahko kaj spremeni. Svoje finančno stanje vzamemo kot dano dejstvo in se skozi življenje premikamo s tem dejstvom. Rada rečem, da živimo glede na svojo notranjo finančno mejo ali finančni termostat, za katerega sploh ne vemo, da ga imamo.

A nato pride trenutek, ko imaš zares dovolj svojega termostata in ko se zares odločiš. Odločiš se, da boš poslušal-a tisti vedno glasnejši notranji glas, ki ti sporoča, da imaš na tem svetu še veliko za povedati in še veliko za dodati. Ta glas te tudi motivira s sanjami, s sanjami, da svoje delo in življenje preživiš v udobju finančnega in materialnega obilja.

Najprej razčistimo prvi pomislek. Nikakor in na noben način ne mislim ali živim tako, da bi materialno in finančno obilje predstavljajo kaj drugega kot udobje. Udobno mi je, ko lahko plačam izobraževanje, ki ga potrebujem, in mi to ne predstavlja stresa. Udobno mi je, ko otrok potrebuje denar za priprave ali novo športno opremo in lahko izbereva najbolj kakovostno. Udobno mi je, ker vozim avto, ki je zanesljiv, varen in me pripelje, kamor želim. Udobno mi je, ker mi med počitnicami (skoraj) ni potrebno delati in sem lahko z otroki.

Kajti so stvari, ki jih ne moreš nadomestiti s finančnim obiljem in bi bilo hudo boleče, če bi to poskušali, npr. kupovati ljubezen, prijateljstvo, medsebojno povezanost in globoka čustva. Tega se ne da kupiti, večina izmed nas pa se mora prav to naučiti, saj nismo dobili (dovolj) učenja in vzgleda o ljubezni in globokih čustvih doma. Za učenje potrebuješ denar. Pa smo spet tam :-)

Univerzum je očitno organiziran tako, da je denar naš veliki duhovni učitelj. Denar ali želja po njem je lahko čudovita motivacija za osebnostno rast. Vodi te namreč preko notranjih ovir, katerih bi se sicer najraje za vekomaj izognil-a.

Tvoj trenutek je ZDAJ. Kajti ko se srečaš s SVOJO LASTNO dovolj močno motivacijo, da živiš svoje sanje, se pred teboj odpre pot. Pot, ki jo želiš prehoditi.

A ta pot bo najprej na površje prinesla spomine, prinesla bo priložnosti, da vidiš, začutiš in z ljubeznijo objameš tisti del sebe, ki je bil ranjen zaradi ravnanja ali odnosa do obilja in do denarja. Moja velika rana je bila, da so dvomili vame in me finančno držali popolnoma na kratko, da se ne bi razvadila. Naučila sem se, da nisem vredna. Ni čudno, da sem imela največjo težavo prav pri postavljanju cen in sem leta delala pod svojim nivojem, dokler nisem končno zbrala dovolj moči in svojo vrednost postavila na novo mejo.

Kako pa pozdraviš finančno rano?

Najprej s prepoznanjem in pozornostjo. Nato s prepoznanjem resnične potrebe in doziranjem neznanskih količin ljubezni in razumevanja. Jaz sem npr. potrebovala, da bi moji starši videli moje potrebe in jih spoštovali. Zdravljenje se je pričelo, ko sem s pomočjo mentorjev dojela, da sem JAZ TISTA, ki DANES LAHKO VIDI in spoštuje svoje potrebe in ko sem začela na svoje potrebe spoštovati in jim dajati ogromne količine ljubezni in razumevanja.

Če si torej na razpotju in si želiš več obilja, stopi na pot! Ko se bodo odpirale rane, jih objemi z ljubeznijo in pričele se bodo zdraviti. Ko bodo ozdravljene, bo obilje samo stopilo pred tebe v obliki nove priložnosti, ki je do sedaj nisi prepoznal-a.

Uživaj v njej in uživaj v novem obilju, ki resnično komaj čaka, da pride k tebi!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.