Feel Your Life

Po 20 letih dela sem uspel čez noč

avgust2582014… oz. kako vidite uspešne ljudi?

Ko vidimo uspešne ljudi v medijih, vidimo samo končni izdelek. To me malo spominja na moje slaščičarske spretnosti. Če bi kdo videl, kakšen mess je, ko torta nastaja, potem pa jo sestaviš, dodaš preliv in okraske in vse je tako čudovito! Tako približno izgleda uspeh. Odlične sestavine, dober recept, kreativnost, iskrena želja in kilometrina, kilometrina in kilometrina!

Vsakič je lažje, vsakič lahko sestavite malo večjo, malo lepšo in malo bolj okusno torto. Dokler nazadnje ne postanete mojster za petnadstropne poročne torte, o katerem z veseljem pišejo vsi mediji.

Danes je moj namen, da vam vsem tistim, ki imate v srcu svoje sanje, in ste zreli kot hruška, podarim lučko. Lučko, ki vam sporoča, da tudi vi lahko dosežete uspeh, kot si ga VI želite, karkoli uspeh za VAS osebno pomeni.

Samo začeti morate. Ne pričakujte, da boste kar takoj na začetku mojster petnadstropnih poročnih tort.

Na začetku se vam bo kakšna prismodila. In kakšna spekla tanka kot palačinka. V kakšno boste namesto sladkorja dodali sol in kakšna se bo že kar takoj čudovito posrečila! Vse to zato, da se zaveste, da je vsak uspeh proces in ne zamah s čarobno paličico.

Enako je z vašimi projekti. Začnite s tem, kar zmorete. Kaj zmorete, je čisto preprosto ugotoviti. Vesolje in Boginja z vami ves čas komunicira preko vaših želja. Če se torej potopite v telo, boste začutili, kaj si želite izpeljati, ustvariti, udejaniti ZDAJ.

Hkrati boste odkrili, kaj je tisto, kar lahko izpeljete, ustvarite in udejanite ZDAJ. Ne enkrat potem, ko boste že mojster. ZDAJ!

Prepričana sem, da ste skoraj vsi prebrali Eckharta Tolle-ja ZDAJ je tvoj trenutek!, a samo prebrati ni dovolj. ZDAJ je čas, da svoje sanje pričnete udejanjati. S prvim korakom seveda.

Tiste sanje, za katere DANES lahko naredite prvi korak, so vaša trenutna naloga, vaša prva stopnica preostanka vašega življenja, ki vas vodi k uspehu.

Ne čakajte na velike dogodke, na velike bum-e, na veliki pomp! Uspeh je množica majhnih korakov, ki je predano in brez izgovorov opravite vsak dan. K tem korakom šteje seveda tudi počitek, skrb zase in OBILJE po vaši meri.

In če boste tako redno, predano opravljali naloge in udejanjali korake, ki vam jih ZDAJ narekuje vaša Boginja, boste po 20 letih dela uspeli čez noč! (brez skrbi, k temu seveda prištejte vsa leta, ko že delate na sebi in za svoje sanje … morda ste že na 19 letu.

Tako preprosto je to. Poiščite, kar lahko naredite DANES. In to tudi storite!

Ko se slika kristalizirala, boste postali mojstri in vsak dan si boste rekli HVALA, da ste sledili majhnim korakom, ki uresničujejo velike sanje!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.