Feel Your Life

Poslovna uspešnost na ženski način …

shanti_karmen… oz. ali vedno znova zatrete svoj naravni sij, da bi bile sprejete?

Vaša naloga je zasijati, če ste ženska. Še več, vaša naloga je zasijati z vašo polno močjo. A to lahko v naši naravi povzroča notranji konflikt, saj smo ženske po naravi ustrežljiva bitja. Rade smo sprejete, rade ustrežemo, naredile bi vse za harmonijo, mir in ljubezen. Celo svoj sij bi zasenčile, če neka prestrašena punčka v nas čuti, da bi to pomagalo pri sprejetosti.

Rezultat tega notranjega konflikta je največkrat tak, da spregledamo znake, ko bi morale reči NE, ko bi morale oditi, se ne zapletati, se zahvaliti, odločno postaviti svoje parametre ali zagovarjati svojo resnico. Ti znaki so nežni, kot smo nežne me. Zato jih je lahko spregledati.

Sploh, ker imajo grozno močno protiutež.

Ah, saj jim ne morem tega naredit …
Kaj pa če jih prizadenem … ?
Saj si najbrž samo domišljam …
Najbrž je z menoj nekaj narobe, ker se ponovno ne počutim dobro ..

Iz teh in podobnih razlogov ženske vztrajamo v odnosih, ki nas ne izpolnjujejo in ki naši duši ne omogočajo več rasti.

Sama sem bila mojstrica zavlačevanja. Tako zelo sem si želela potrditve od zunaj in sprejetosti, da sem bila pripravljena zasenčiti še najmanjšo lučko, ki bi utegnila zmotiti druge, in se potuhniti. Da sem zadevo še malce bolj zakomplicirala, sem vse skupaj odela še v masko moči – jaz vse zmorem, znam in nič mi ne more do živega!

Če tudi vi delate enako, je čas, da se soočite s svojo rano. Z rano, da je bila vaša svetloba za druge ogrožujoča, da so jo poskušali utišati in da so vas poskušali zažgati na grmadi. Če so vas zažgali, je čas, da vstanete iz pepela, se otresete kot Feniks in si zaprisežete, da boste odslej sijali ne glede na to, kako se drugi odzivajo na vašo svetlobo.

Kajti reakcije drugih ljudi govorijo o njih, ne o vas. Vi ste samo ogledalo in blagoslov, če ga želijo sprejeti. Vaša naloga pa je, da ozdravite potrebo po sprejetosti, po priznanju in po tem, da ste zanjo pripravljeni narediti celo to, da zatrete sebe.

Ko si zares dovolite svetlobo, potem se prenehate ozirati na druge v smislu primerjanja. Kajti sam sij vas prežema s tolikšno radostjo, da male zemeljske težave v odnosih preprosto odpadejo. Postanete radost, reka, v katero lahko vržejo pest soli, in jo boste mirno odplavili v morje. Postanete čista ljubezen.

Čista ljubezen in sprejemanje se prične pri sprejemanju same sebe. Kot vse je tudi to potrebno vaditi in tolerirati razvojni rob, kajti mojstri postajamo postopoma. Razvojni rob je stanje, ko vemo, kaj bi bilo treba narediti, in nam to včasih, a ne vedno, že tudi uspe. Čarobnost duhovne rasti!

Vedno znova imam priložnost opazovati dvoje. Poslovna uspešnost ženske, ki je aktivirala svojo ženstvenost in ki temelji na sprejemanju same sebe in svojega sijaja v polnosti, je brezmejna. Poslovna uspešnost moškega, ki zna ceniti in negovati takšno žensko in se nahraniti ob njeni pristotnosti, je brezmejna.

Prav brezmejno sem hvaležna za to darilo.

A čutite to resnico v jedru svojega sijaja?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.