Feel Your Life

Poznate občutek, ko vam je resnično, resnično dovolj težav?

Pred leti sem padla popolnoma na dno. Ločevala sem se, ostala sem sama s tremi majhnimi otroki, brez denarja, brez finančne ali časovne podpore bivšega moža in še mama mi ni pomagala, oče pa je itak odsoten v mojem življenju.

Ko se mi je začelo rušiti še zdravje, sem nekega lepega poletnega dne imela vsega dovolj. V tistem obdobju sem živela v Španiji, bilo je poletje in bili smo na obisku v Sloveniji pri moji mami.

Poznate občutek, ko vam je resnično, resnično dovolj težav?

Ta dovolj me je spravil na kolena, v iskreno ponižnost, ego se je umaknil, obrnila sem se v nebo in vprašala: “Česa ne znam, da si kreiram takšno situacijo?”

Kar samo me je odneslo do knjižnih polic, v roke mi je padla knjiga Luise Hay (niti slučajno se ne spomnim, katera) in ko sem jo odprla na “slučajni strani”, sem prebrala:

Težave imate, dokler jih potrebujete.

Še dobro, da sem prej resnično spustila ego, sicer bi knjigo zaprla in izjavila, da jaz pa res ne potrebujem težav.

A ker sem bila iskrena, sem se poglobila. Zakaj potrebujem svoje težave?

“Ker me tako moja mama vidi …” me je zadel odgovor, ki je prihajal iz mojega bolečega srca.

Svojo naravno, legitimno potrebo po tem, da me moja mama vidi, sem torej izpolnjevala tako, da sem kreirala težave.

Ufff.

***

Zakaj pa delamo tako, ?

Ker ne znamo drugače! Ker ni prav, da bi kar ugasnili svoje potrebe, se zatečete k nezavednim strategijam, za katere upate, da vam bodo izpolnile to, kar najbolj potrebujete.

Biti videni, slišani, spoštovani, ljubljeni.

Vedno znova je tako. Kakršenkoli problem si kreirate ta trenutek, vedno lahko pogledate pod njega in odkrijete potrebe, ki niso izpolnjene.

A to je šele začetek.

Verjamem, da je ZDAJ lahko trenutek, ko se vaša pot obrne navzgor.

ZDAJ se lahko odločite, da boste svoje potrebe bolj videli, cenili in jih spoštovali, in da nikakor, ampak nikakor ne želite več težav, da si s pomočjo njih izpolnjujete svoje potrebe.

***

Življenje, v katerem ste videni, slišani, spoštovani in ljubljeni, si boste kreirali, ko se soočite in ozdravite svoja potlačena čustva.

Čustva so vaša življenjska energija.

V angleščini imajo ime “e-motion”, kar pomeni “energija v gibanju”.

Če se energija čustev ne giba, je zamrznjena in vas drži na mestu.

Večina izmed nas se niti od daleč ne zaveda, da so prav potlačena in zamrznjena čustva vzrok za našo najbolj trmasto težavo.

Ko boste prepoznali, sprostili in s tem odmrznili svoja čustva, se bo vaša težava za zmeraj sprostila in odšla.

Oglejte si brezplačen F.E.E.L. Video vodnik kjer vam predstavimo najbolj napredno, preprosto in naravno metodo za dvig čustvene inteligence in krepitev čustvene moči.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

Vaša

Špelca

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.