Feel Your Life

Praznina, zaključek in rojevanje

Praznina, zaključek in rojevanje … oz. zgodba o velikih sanjah.

Sedim pred praznim listom na svojem ekranu in ne prikaže se nič. Praznina. Običajno je v meni vrelec modrosti, na katerega se priklopim, nato zaprem oči in začutim, kaj moja draga skupnost danes potrebuje. A danes čutim le mir in praznino.

Zato bom danes napisala le osebno izpoved o tem, kako so zaključki le novi začetki in kaj to in praznina pomeni zame in za vas. Pravkar sem naredila zadnji bistven korak do svojih velikih sanj.

Počutim se, da je nekaj zaključeno in se pričenja nekaj novega.

Praznina. Ne vem, kaj. Samo čutim. Ženska sem in moji občutki so moji vodniki.

Nimam prav velike potrebe, da segam navzven. Raje grem navznoter. Kot zima, kot najkrajši dan, ki prihaja v prihodnjih dneh. Nekaj let je tega, ko sem ugotovila, kako dobrodejno je, da si pozimi dovolim, da sem prisotna zase v svoji notranjosti in ko sem si prvič dovolila počivati.

Zato bom tudi letos dovolila, da se v meni medijo nove ideje in nabirajo moči.

Moja čudovita udeleženka je na zadnjem srečanju skupine MasterMind programa dobila nalogo, da dopolni stavek:

“Če rečem NE, potem … “

Nastala je čudovita modrost.

Če rečem NE, krepim občutek, da je DOVOLJ.

A čutite lepoto, modrost in globino tega stavka? A čutite, kako včasih morate reči NE, da lahko začutite, da je dovolj, če poslušate sebe?

Zato se ne silite navzven, če vas vleče navznoter.

Zaupajte, da se bo navzven pričelo odpirati samo, ko se bo v vas nabralo dovolj moči in ko bodo okoliščine primerne.

Vrnimo se k zaključevanju.

Tak občutek popolnosti sem imela redko v življenju.

Jasno se spominjam samo večera, preden sem rodila svojega drugega otroka. Sedela sem na kavču v dnevni sobi, vse knjige sem prebrala, vse sem uredila in zaključila, in nisem imela nobene potrebe, da pričenjam kaj novega.

Občutila sem božanski mir in vedela sem, da se je nekaj zaključilo.

Pomislila sem: “Zdaj grem pa lahko rodit.”

Čez pol ure sem začutila prvi popadek in naslednji dopoldan se je rodil moj Maks. Miren kot angel.

Tako da danes, ko me preveva tak podoben občutek miru in zaključevanja, vem, da se rojeva nekaj novega. Sanje, s katerimi sem bila noseča zadnjih 9 mesecev, bodo kmalu postale resničnost.

Želim vam, da zaupate, da lahko s tem, da postavljate nogo pred nogo, delate korak za korakom, dosežete zares vse. Lahko to potem poimenujete manifestacija ali pa uresničenje sanj, to je vseeno. Občutek, da se je nekaj zaključilo in da se nekaj rojeva, je svet.

Je občutek, za katerega se splača skozi zahtevne trenutke, je občutek, ki življenju podari življenje.

Ujemite svoje trenutke zaključevanja in rojevanja.

Naj se usidrajo v vaše srce in ga ogrejejo. Naj vas povežejo z vam dragimi ljudmi. Rada vas imam, tiste, ki vas poznam, tiste, ki vas bom še spoznala, in tiste, ki vas morda ne bom nikoli spoznala v živo, pa smo se skozi leta druženja dotaknili drug drugega.

Življenje je prekratko, da bi bilo majhno.

Vaša naloga je tako zelo pomembna! Samozavestno stopite na pot, pojdite in se naužijte svojih sanj, še prej pa naberite moči na potovanju navznoter!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.