Feel Your Life


Preoblečena priložnost

preoblecenaPriloznost… oz. kje se še pogajate z Vesoljem, da boste napredek v poslu dosegli na “vaš način”?

Povsod, kjer ta trenutek v svojem poslu in življenju ne dosegate želenih rezultatov, se upirate. Upirate se najmočnejšemu zakonu Vesolja, ki prinaša več življenja vsem. Upirate se zato, ker ne vidite naprej. A ne morete videti naprej, ne smete videti naprej! Odločiti se morate na podlagi tega, kar je pred vami zdaj, kar je v vašem srcu zdaj. Kajti zakon Vesolja pravi tudi, da se naslednja priložnost ne pokaže dokler ne opravite vseh korakov, ki jih od vas zahteva trenutna priložnost.

Težava je le v tem, da se trenutna priložnost rada preobleče. Rada se igra maškare in vam na prvi pogled deluje kot zmaj, ki vas bo požrl. In seveda se ji izogibate. Kdo pa si želi položiti glavo v zmajev gobec?

A pot duhovnega razvoja, ki gre preko poslovnega razvoja, je ena najbolj zahtevnih. Kar je tudi pravilno, saj le duhovno zrel človek lahko dobro opravlja svoje poslanstvo. To ne pomeni, da morate biti danes duhovno nadvse zreli – kdo pa lahko to konec koncev izmeri, a ne? – ampak da morate biti pripravljeni napredovati po svoji poti. Da morate biti svoji poti brezkompromisno predani in na njej opraviti tudi korake, ki vam trenutno niso všeč.

Večina transformativnih agentov, ki jih poznam, npr. ne mara prodajati svojih uslug. Radi imate svoje delo, radi s svojim delom koristite drugim, radi tudi porabite denar, ki ga zaslužite, da dobre in koristne stvari, a ne marate prodajati.

Drži ali drži?

Pa ni potrebno biti posebej miselno spreten, da ugotovite, da to nekako ne gre skupaj. Rad delam, rad zaslužim, a nerad prodajam. Ja, kako pa denar pride do vas? S prodajo vendar, če hočete ali nočete, če se zavedate ali ne zavedate.

A tukaj ne gre za to, da se nekako uspete prisiliti, da bi radi prodajali, če že morate, in ravno toliko kot morate, da nekako plavate.

Gre za duhovni preboj. Za to, da usvojite eno najbolj pomembnih lekcij duhovnega razvoja, ki vas sreča na poti, ko želite opravljati svoje poslanstvo in združiti delo svojega srca in poslovni uspeh.

Gre za to, da dojamete, kdo vi ste v prodaji. Kako se počutite v prodaji. Kateri vzorci se vam vzbudijo v prodaji? Katera družinska tradicija vas vodi v prodaji? Katerim nezavednim pravilom sledite v prodaji? Koliko je vaša želja po služenju človeštvu močnejša od vaše želje, da služite svojemu egu, ki vas venomer ustavlja?

Dobro razmislite, katero priložnost imate trenutno pred nosom, in se ji upirate. Kajti tisto, čemur se na svoji poslovni ali osebni poti trenutno upirate, je največja priložnost za vašo duhovno rast. Ko boste spustili, popustili in opravili od Vesolja naročeno nalogo, boste videli, kako je v bistvu enostavno.

In še dobra novica. Za vaš trenutni problem TA TRENUTEK v vašem življenju obstaja rešitev. Vi je ne vidite, ker se upirate (preoblečeni) priložnosti. Tisti hip, ko se boste prenehali upirati, se bo rešitev čudežno odprla.

To je preprosta, a zahtevna resnica. Ko jo dojamete, vam bo za vedno spremenila način, kako dojemate in kako živite svoje življenje.

Moja naloga pa je, da vam pri tem pomagam :-)! Z največjim veseljem!!!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.