Feel Your Life

Prepiri na dopustu?

Čez leto se vam je nabralo toliko stresa, pa še stare vzorce odkrivate … včasih vam je za znoret … in, zdaj, ko je končno nastopil dopust, si tako zaželite, da bi se lahko zjokali na njegovi rami. Da bi vas objel in poslušal in vam nudil tisti občutek varnosti, ki ga tako zelo pogrešate.

Vi pa dobite, naj ne komplicirate. Da ni tako hudo, da bi bilo treba jokati. Da se ne bo ukvarjal z dramami. Da bi rad na dopustu počival, da potrebuje mir … in še kaj dodajte na seznam.

Zahtevne situacije v zakonu so pač večna tema.

Saj veste, da bi morali imeti sebe bolj radi, ker je on samo vaše ogledalo. Da morate razrešiti pri sebi, potem pa se bo svet okrog vas spremenil.

****

Kot prvo, če bi bilo to na gumb, bi to že zdavnaj naredili.

Kot drugo pa mene osebno taki nasveti spominjajo na to, kako naj naredim orehovo potico: zamesim testo, namažem s nadevom, spečem in postrežem.

Nihče vam ne pove, kako narediti testo, kako ga vzhajati, kako je, ko imate previsoko ali prenizko temperaturo, če imate pravo moko, kako narediti nadev in kako peči, da bo res dobro.

Predvsem pa vam nihče ne pove, kakšna zmeda je v kuhinji, preden pride potica na mizo. Vsi pokažejo samo prelep končni izdelek.

Špelca, kaj ima potica z odnosi?

Tudi sama sem leta in leta iskala “recept” za odnose.

****

Najprej, nisem ga našla, vsaj ne v smislu, “naredi tako in tako, pa bo vse kot v pravljici”. Odkrila pa sem, da so nam odnosi podarjeni zato, da si drug drugemu dajemo podporo in pritiskamo na rane, za katere bi najraje pozabili, da jih imamo.

Študentka F.E.E.L.-a je povedala resnico na zelo razumljiv način: ko se prepiram s partnerjem, se v bistvu prepiram s svojimi starši.

Če želite harmonijo namesto prepirov in večnega “cukanja”, je vaša naloga, da odkrijete, kdaj se v partnerstvu “prepirate s svojimi starši”. A to samo po sebi še ni dovolj.

Da ustvarite lep odnos v sedanji družini, je treba “prepire s starši” razrešiti … in to lahko storite le tako, da se naučite, kako ravnati v vsakem kritičnem primeru, kako občutiti in izraziti, kar  vas boli POD navidezno težavo. Vaši odnosi bodo tako pristni, polni iskrenosti, globine in povezanosti.

Po tem pa hrepenite, , a ni tako?

F.E.E.L. je metoda v 4 korakih, ki vam bo omogočila to, da korak po korak odpravite “prepire s svojimi starši” in se imate lepo.

Tudi na dopustu.

Upam, da ste pripravljeni, da prenehate samo upati, da bo kdaj boljše, in se naučite korakov, ki vam bodo 100% pomagali v vsaki zahtevni situaciji v odnosih.

Oglejte si brezplačen F.E.E.L. Video vodnik kjer vam predstavimo najbolj napredno, preprosto in naravno metodo za dvig čustvene inteligence in krepitev čustvene moči.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

Vaša

Špelca

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.