Feel Your Life

Slon v sobi: ali je 6 mestni letni prihodek zame?

… oz. kdo bo pa plačal takšne cene?

Ko sem prvič slišala za 6 številčni prihodek, sploh nisem točno razumela, o čem moja mentorica sploh govori. Čez nekaj časa se razumela, da je to letni prihodek, in da je 6 mestna številka magična meja, do katere si bolj ali manj obrtnik v svojem podjetju, po tej meji pa postaneš resno podjetje.

Zakaj resno podjetje? Nihče, ki je dosegel in presegel 6 mestni letni prihodek, se ne more več “pohvaliti”, da je za vse sam. Taki rezultati se dosegajo v sodelovanju in nujno je, da je za teboj team ljudi, pa četudi na začetku še zelo majhen. To pomeni, da počasi postajaš delodajalec, da organiziraš, da svoje podjetje obogatiš z dragocenim znanjem drugih in da moraš – uf groza, grrrr … spustiti kontrolo. In kar je še najtežje, moraš zaupati. Zaupati, da te ljudje, s katerimi sodeluješ, podpirajo, da delajo s teboj za isto misijo in da skupaj zmorete ustvariti toooooliko več kot ti sam. Ko dosegaš take letne številke, tudi plačilo ljudi, s katerimi sodeluješ, ni več težko. Kako lepo je imeti miren občutek, da nikoli, ampak nikoli svojim ljudem ne rečeš več, da ni za plače :-)

To je delček poslovnih znanj podjetnika ali strokovnjaka, ki preseže 6 mestni letni prihodek. Če me slediš že nekaj časa, potem veš, da zagovarjam, živim in učim modrost, da je 85% poslovnega uspeha osebnostna rast in zgolj 15% poslovne tehnike in znanja (to je svetovno statistično izmerjen podatek iz pogovorov z najbolj uspešnimi). Če si nov-a v naši skupnosti, potem pa zagotovo v to verjameš vsak dan bolj, dobrodošel-a v klubu!

Kako torej izgleda 85% osebnostne rasti, da presežeš magično mejo? Obrazov te rasti je veliko, danes pa se bom poglobila v to, da večina ljudi obstane pri ključnem vprašanju “Kdo pa bo plačal moje cene?”

Če hočeš bistveno dvigniti svoje prihodke, moraš nekaj storiti bistveno drugače. Kot je rekel Albert Einstein: če hočeš doseči bistveno drugačne rezultate, moraš nekaj narediti bistveno drugače. To “drugače” so visokocenovne celostne storitve, ki jih natančno razložim v tem videu.

OK, to bi še nekako šlo, a ne? Visokocenovne celostne storitve so storitve, ki so lastne samo tebi, ki so kreativni izraz tega, kako ti želiš pomagati ljudem okrog sebe in morda celo spremeniti naš ljubi svet na bolje. Visokocenovne storitve nimajo konkurence, ker so unikatne in lastne samo tebi.

A kot take imajo seveda svojo vrednost (kako določiti vrednost, te naučim v videu). Ta vrednost ni nizka, ampak VISOKA. Torej mora biti tudi cena visoka … jaz raje uporabljam izraz investicija, ker dejansko verjamem, da stranka investira vase preko moje storitve. Ko je cena visoka, ko je izven tvoje cone udobja, se pojavi naravno vprašanje: Kdo bo pa plačal moje cene? A povem ti nekaj.

Univerzum ne kreira polovic. Če je tebi v srce položil željo in sposobnosti, da kreiraš in izpelješ visokocenovno celostno storitev, potem je v nekomu na drugi strani še kako živa potreba po prav tej storitvi! Tisti nekdo dobesedno čaka nate! Težko verjameš? Poskusi.

Ko sem jaz to težko verjela, sem vseeno poskusila. Imela sem dovolj globoko zaupanje v svojo mentorico in v našo skupnost, ki mi je rekla isto: poskusi!

In sem poskusila. Imela sem tremo, brez skrbi, veliko tremo. A kaj se je zgodilo? Prodala sem takoj prvič! In nato drugič in tretjič, in petič in desetič … in še nekaj je bilo presenetljivo. Moje stranke, ki so kupile te storitve, so imele veeeeliko boljše rezultate kot moje stranke, ki sem jim svojo storitev zaračunavala glede na moj porabljen čas in glede na cene, kot mi jih je sprogramirala moja okolica.

Enako je s teboj. Najprej kreiraj svojo storitev, jo ovrednoti in poskusi. Javi mi prosim, kako je šlo.

PS: Veliko veliko lažje ali celo sploh mogoče je storiti ta korak, če za teboj stoji skupnost. Poslovno duhovna akademija (6 mesečni on-line program, ki te nauči, kako zapakirati, ovrednotiti in ponuditi svojo storitev idealni stranki in zato dobiti primerno kompenzacijo) je namenjena prav temu. Investicijo vanjo si lahko potrojiš v zelo kratkem času. Zato ne oklevaj, tukaj smo zate! Vpis bo mogoč kmalu, že čez nekaj dni, prej pa se pripravi na brezplačni on-line delavnici tukaj!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.