Feel Your Life

Spremenite svojo strast v poslovni uspeh

novicke_september… oz. ali lahko res uživate in brezmejno uspete?

Včasih vas kot majhnega otroka vprašajo, kaj si želite postati. Nekateri imate odgovor, drugi ga ne izvržete kar takoj. Vsi otroci si ne zaželimo poklica ali pa naš “poklic” ni uvrstljiv v standardne poklice … vam zveni znano? A vsi, prav vsi otroci imamo najljubšo igro. A se spomnite, kaj ste se igrali najraje oz. katera igra je bila tista, ki ste jo lahko ponavljali znova, znova in znova, vse dokler vam odrasli svet ni dopovedal, da je pravo življenje tukaj na zemlji in da nehajte igrati svojo igro? Kaj je tisto, kar vam zdaj, ta trenutek, ko to berete, kot prvo skoči pred oči, kot prvo zaigra na vaše notranje strune?

Včasih potrebujete leta in leta, da ponovno stopite v stik s tem, kar je takrat, v otroških letih, tako živo živelo v vas in v vaši domišljiji. A nikoli še nisem srečala nikogar, ki mu skrivnost njegovega poslanstva ne bi bila razkrita kot otroku. Le vedeli nismo zato, le prepoznati ga nismo mogli. Ali pa ga nismo mogli uvrstiti v “standardno klasifikacijo dejavnosti” in smo zato svoj poklic počasi pospravili v zaprašen predal, nekam daleč nazaj.

Moj poklic ni bil učiteljica, čeprav bi glede na to, kar počnem, kdo lahko tako sklepal. Moj poklic … hm, tega ne bom izdala, da to izveste, bo treba na katerega od mojih programov. Rada bi vam povedala nekaj drugega.

Rada bi, da se zaveste, kakšen unikaten sklop neverjetnih talentov ste!

Kolikokrat ste se poskusili usmeriti, odločiti, izbrati svojo idealno tržno nišo, poiskati svoje poslanstvo … ?

Poslovno duhovno akademijo učim že drugo leto. Totalno sem navdušena nad rezultati. Čudovito je, ko ti udeleženka napiše, da si je investicijo povrnila že krepko pred koncem programa in po nekaj mesecih 15-krat presegla. Ampak kar je res lepo, je to, da se v eni osebi zgladijo notranji konflikti in vsak, ampak prav vsak, pričenja sebe videti kot integracijo vseh svojih znanj, izkušenj in talentov!

Tako nastanejo čudoviti, novi, neklasificirani poklici, ki vsi, vsak po svoje, na svoj unikatni način, prispevajo k temu, da bo ta svet lepši, boljši, bolj srečen in živel v večjem OBILJU!

A ste to vi? A ste tudi vi med tistimi, ki vam je posoda za OBILJE, v kateri funkcionirate, postala premajhna?

A se tudi vam vaša vizija poslanstva in vaš trenutni finančni model ne skladata?

Potem pridite in se naučite, kako vzpostaviti poslovni model, ki bo podpiral oboje, vaše poslanstvo IN vašo finančno vizijo.

Vesela vas bom, iz srca! In vi boste veseli sami sebe, ker se boste na novo spoznali s tiste čudovite plati, ki ste jo morda že skoraj pozabili!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.