Feel Your Life

Štiriperesna deteljica …

… in kako sami sebi postavljamo omejitve?

Včeraj sem bila na svojem dnevnem sprehodu in meditaciji v naravi. Kot ponavadi, se mi v naravi zbistrijo misli in rada se pogovarjam z Univerzumom, kateri je moj naslednji korak v mojem poslu in kako naj ga uresničim.

Že dalj časa v meni zori ideja, ki pomeni izstop iz cone poznanega a hkrati vem in globoko čutim, da je to moj klic. Da mu želim in moram slediti, a da se z eno nogo še vedno držim poznanega.

Univerzum je vztrajen, ko nam sporoča in nas vodi.

Ne naveliča se in ponavlja in ponavlja, dokler ne slišimo in končno naredimo svoj pomembni korak. Zato sem ponovno jasno slišala isti klic, isto idejo!

A ker nisem še čisto verjela, oz. sem se skušala še malo pretvarjati, da “ne vem še zagotovo” in da potrebujem še eno potrditev, sem se ustavila in si rekla: “Prav, če najdem štiriperesno deteljico, bom verjela.”

Sklonila sem se in jo pričela iskati. Vse deteljice okrog svojih nog, blizu in daleč sem pregledala. Uganili ste, niti ene štiriperesne nisem našla, same običajne, triperesne.

Po nekaj minutah brezuspešnega iskanja sem se ustavila, zravnala in dojela, da nima smisla. Nisem si rekla “moj cilj je napačen” ampak sem se vprašala ključno vprašanje:

“Kje gledam v napačno smer, v poznano smer, uporabljam poznane metode in se zapiram pred novim?”

Vdihnila sem, enkrat, dvakrat, trikrat. In se prepustila Univerzalnim silam.

Prosim vodite me, ker tukaj sama ne znam več dalje.

Če je moja ideja prava, me prosim vodite v pravo smer in seveda, še vedno potrebujem potrditev.

Takrat se je moj pogled usmeril navgor. Ne več v tla, ampak navzgor. Zanimivo, a ne?

In zagledala sem jo. Mojo štiriperesno deteljico!

Ni bila običajna. Bila je čudoviti cvet divje vrtnice. Nežen, rahlo rožnat, tik pred menoj, štirje cvetni listi so se razkazovali v vsej svoji lepoti.

A takoj nato šok! Pa saj imajo vsi cvetovi divje vrtnice pet cvetnih listov! Tisti edini, tik pred menoj, je imel štiri, vsi ostali pa pet!

Univerzum mi torej kaže neskončno obilje! Večje obilje, kot si ga jaz želim in večje kot si ga sama v svojem omejenem umu zmorem predstavljati, ko se osredotočam na deteljice.

“No, saj če želiš, ti lahko damo tudi samo štiriperesni cvet, a poglej okrog, vsi cvetovi so petlistni! Samo izberi, za vse je dovolj!”

Bila sem očarana. Pravkar sem doživela dotik Univerzuma, ki mi je tako jasno sporočal, naj se ne omejujem, naj se bolj prepustim in naj seveda izpeljem svojo inspirirano akcijo. Ker obilja je toliko, a le če vidim in si drznem prositi za vse, kar obstaja in lahko uresničim.

Ko sem nato še lep čas gledala naokrog, na vseh grmih nisem našla več niti enega cveta, ki bi imel štiri cvetne liste. Vsi so jih imeli pet.

Tisti štiriperesni je bil tam samo zame. Samo takrat, ker ga naslednji dan nisem več našla.

Dojela sem sporočilo in opogumilo me je.

Ker želim, da opogumi tudi vas, sem ta čudoviti delček sebe in tega, kako jaz manifestiram svoj uspeh, podelila z vami.

Iz srca si želim, da dojamete in živite, da je ta svet petperesni cvet in ne triperesna deteljica.

PS: Na brezplačno video serijo OD STRASTI DO FINANČNEGA USPEHA se prijavite tukaj, izjemno se vas veselim!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.