Feel Your Life

Stojim za svojo ceno …

… oz. kako deluje zakon privlačnosti, ki postavljam svoje cene (ali plačo)?

Že nekaj let se učim, napredujem in rastem v svoji moči, da zagovarjam spoštljive cene srčnih storitev, karkoli to pomeni. Zame so srčne storitve vse, ki so narejene pošteno, brez prikritih namenov, brez manipulacije, ki pomagajo ljudem in (morda tudi posredno) spreminjajo svet na bolje.

Težava podjetnikov ali storitvenih strokovnjakov, ki delajo na tak način, so vsekakor cene. Ne, ne bom pametovala o tem, kako samo dvignite svoje cene. Povedala bom, kaj je potrebno, da zares lahko stojiš za svojo ceno in privlačiš stranke, ki jo enako spoštujejo.

Večina podjetnikov se lahko klasificira v tri skupine.

Prvi pogledajo naokrog in se pozanimajo, koliko stane približno podobna storitev. Potem naredijo nekaj podobnega in računajo na to, da bodo prodali. Ne vzpostavijo intimnega odnosa med občutkom vrednosti in ceno, najbolj verjetno pa je, da se slej kot prej soočijo s finančnimi težavami.

Drugi spuščajo cene v upanju, da bodo tako prodali več. Rezultat je enak, slej kot prej so v finančnih težavah.

Tretji dvignejo ceno v zavedanju lastne vrednosti, a če ne naredijo osebnostne rasti in preboja,  po tej ceni ne morejo prodati. Čez čas znižajo ceno in rezultata ni težko uganiti, slej kot prej se … soočijo s finančnimi težavami.

Kaj torej storiti? Želela bi si imeti čarobno palčko, imam pa samo trdno zavedanje in znanje, da kot povsod drugod, tudi pri cenah, plačah in denarju deluje zakon privlačnosti.

V ceno, ki jo želiš postaviti, in nato pritegniti ljudi, ki se bodo s to ceno spoštljivo in zadovoljno strinjali, je potrebno zrasti. Potrebno jo je začutiti kot svojo in stati za njo kot da gre za življenje in smrt. To pa ne gre na silo niti s tehnikami volje, to gre šele, ko si zares prečistil čustva, ki še stojijo med teboj in tvojo želeno ceno. Tole s čustvi je zahtevno delo in zato marsikdo raje obstane pri nižjih cenah in se zadovolji z manj kot bi lahko dosegel.

Jaz pa trdim in z gotovostjo stojim za tem, da čustveno čiščenje in notranje delo prinese notranjo moč in posledično tako trdno čutiš ceno in vrednost v sebi, da ne samo privlačiš stranke, ki so srečne, da dobijo, kar so iskale, ampak z novo pridobljeno notranjo močjo tudi pomagaš drugim, da stojijo za svojo vrednostjo! Tako gre svet naprej.

To sem začutila včeraj. Ni težko uganiti, da sem v zadnjih dneh šla skozi temeljito čustveno čiščenje, a ne? Začutila sem moč kot samo nekajkrat v življenju. Prvič, ko sem se postavila po robu prvemu fantu, ki me je 3 leta pretepal. Od takrat me nihče ni več nikoli udaril niti takih ljudi ne privlačim več. Drugič, ko sem se postavila zase in za svojega prvega novorojenčka, ko so mi vsi trdili, naj ga pustim jokati, da ga ne bom razvadila. Tretjič, ko se mi je skoraj utopila hčerkica in sem začutila, da je ne dam.

Četrtič včeraj. Moč, da vsi mi, srčni podjetniki, lahko stojimo za svojo vrednostjo in svojo ceno. Da stojim jaz tukaj za vse vas in tako kot je mene moja prva mentorica dobesedno napojila s tem zavedanjem, tako bom to zate storila jaz. Nekaj časa potrebuješ ta čarobni napoj, preden trdno stojiš za svojimi cenami in svojo vrednostjo, potem pa se ga naučiš ustvarjati sam in ga celo deliš naprej.

To je moje darilo zate, ki ti ga podarjam v POSLOVNO DUHOVNI AKADEMIJI. Res je, učim visokocenovne celostne storitve, srčno prodajo in srčni marketing. A v resnici te učim, kako si kreirati čarobni napoj notranje moči, ki bo vedno znova ZATE kreiral visoko vrednost in privlačil k tebi ljudi, ki bodo spoštovali in plačali tvojo vrednost.

Če si to ti, se prijavi na brezplačni strateški neobvezni razgovor, kjer ti bom pomagala odkriti tvoje ovire do uspeha. Pogoj je, da si si ogledal video serijo in poslušal webinar RESNIČNE ZGODBE.

Se vidiva in slišiva, in greva na drugo stran SKUPAJ!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.