Feel Your Life

Ključni korak osebne in poslovne rasti

Storite letos svoj ključni korak …

Tako, vse je spakirano. Desetkrat sem prečekirala, da ne bi česa pozabila. Počutim se kot zaljubljena najstnica. V meni so metuljčki in vse telo mi trepeta v veselem pričakovanju. Čaka nas nepozabna preobrazba.

Tudi moja skupina, udeleženci intenziva LEAP FOR LEADERS HAVAJI 2018, se počutijo … hja, podobno.

Morda so še malo bolj vznemirjeni.

Kajti čaka jih življenjska preobrazba.

Trenutki, ko bodo šteli svoje življenje pred in po Havajih.

Tako kot sem ga jaz pred natanko 10 leti, ko sem se prvič odpravila na ta divji in prelepi kraj sveta.

Takrat sem si vzela 1 leto odmora po diplomi 4 letnega študija pri Barbari Brennan, preden sem nadaljevala še 2-letni nadaljevalni študij na isti šoli.

Bil je marec. Doreen Virtue je razpisala tečaj za angelskega terapevta in ker sem bila vzgojena, da je uživati prepovedano, da je potrebno vsako veselje zapakirati v nekaj vsaj približno koristnega, sem imela odlično priložnost.

Danes priznam, da v prvi vrsti predvsem uživam, koristna pa sem tudi nadvse rada.

Noro je bilo. Čudovito okolje. V zraku vonj. Pele (Boginja ognja in vulkanov), ki je bruhala svežo, vročo lavo v morje, iz katerega so se dvigali gromozanski oblaki pare. Še danes hranim košček lave, ki mi ga je podarila.

Tako zelo sem si želela videti delfine, ta čudovita bitja. Na komercialnem izletu sem jih videla le od daleč, nato pa sem jih iz srca, prav iz globin svojega srca, poklicala. In se prepustila.

Prišli so, o kako so prišli, takoj naslednji dan. Na običajno plažo. 50 m od obale so ostali ves dan, in jaz nisem mogla iz vode. Zlila sem se v eno z njimi, skakali so, se obračali, lulali in kakali (prav naturalistično :-), in me gledali s svojimi toplimi očmi. Bile so najlepše ure mojega življenja. No, skoraj. Kajti sem le mama, a ne?

Po 2 urah so me prijatelji dobesedno potegnili iz vode, ker sama ne bi šla še dolgo. Za vedno so osvojili moje srce. Res je že čas, da jih grem znova pogledat. 

Na tistem potovanju se je zgodilo še nekaj.

Za zmeraj sem se poslovila od svojega starega življenja. Odločila sem se, da na prvo mesto postavim sebe.

Bila je huda in težka odločitev predvsem zaradi tega, ker je vključevala to, da zapustim zakon. Spomnim se, kako sem jokala, ko sem v obredu preskočila sveti ogenj in se zavedela, da vrnitve nazaj ni več.

Potem je sledila dolga preobrazba, da sem lahko uspešno zaorala ledino coachinga za osebni in poslovni uspeh v Sloveniji. A ključni prvi korak je bil storjen na Havajih.

Kdo ve, kateri prvi ključni korak se bo zgodil letos?

Zame, za udeležence LEAP FOR LEADERS, za vas, ki to berete in boste morda odpotovali naslednje leto?

Havaji so magični. So brezkompromisni in brutalno iskreni. Mistični, kot je mistično življenje. Magnetni in sočutni. 

Že zdaj, ko me od letala loči še samo nekaj ur, se mi odpira srce.

Stopite z menoj. Prepustite se misteriju, ki se kot prelepa slika odkriva pred vami. Storite svoj ključni korak. Naj vas ne bo strah, naj vam ne bo žal truda ali denarja. Življenje je prav zares prekratko, da bi bilo majhno.

Objemam vas in ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

Špelca

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.