Feel Your Life

Kako je vaše telo lahko vaše najbolj OBČUTLJIVO duhovno orodje?

Telo vedno znova komunicira z nami in nas vodi … skozi čustva, ki jih čutimo! Je naše najbolj učinkovito duhovno orodje!

Tudi ko se tega ne zavedamo, imamo v sebi REŠITEV za naš najbolj pereč problem. Samo prisluhniti moramo.

Rešitve ne vidimo, ker v proces ne vključujemo celotnega telesa.

Ko pa skozi F.E.E.L. sprostimo čustva, ko telesu damo DOVOLJENJE, da spregovorijo vsi njegovi deli, ki bi radi spregovorili, se rešitev naekrat pokaže pred nami.

Če si seveda dovolimo občutiti, energija čustva v celoti preplavlja telo in naredi celotno pot ter se sprosti.

Če pa občutenje prekinemo in mu ne dovolimo celotne poti, energijo ustavimo (ker z njo ne zmoremo ali pa ne želimo) in tam se energija začne kopičiti – nastanejo t.i. energetske blokade.

In te blokade nam, dokler jih ne sprostimo, poberejo veliko energije, nas držijo na mestu in nam onemogočajo uresničevanje naših sanj!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.