Feel Your Life

Transformiraj svojo finančno zgodbo

… oz. katero potrebo ti zares izpolnjuje denar?

Če nekaj časa sledite mojim novičkam, potem veste, da sem predana mostu med duhovnim in materialnim in da z vsem srcem zagovarjam, da je duhovna raven povezana tudi s tem, koliko materialnega obilja si dovolite sprejeti v svoje življenje.

A vseeno me velikokrat zadane dejstvo, ki ga opažam veliko bolj kot bi si želela. Opažam namreč, da je denar namesto v službi služenja materialnemu udobju, svobodi in radodarnosti v službi nadomeščanja pravih, človeških, srčnih potreb in to se za nikogar dobro ne konča.

Najprej, lepo prosim ne skočite pokonci tisti, ki ste zdaj iz mojih vrstic razbrali potrdilo, da denar pokvari ljudi ali da imate raje srečo kot denar. Če boste še dalje izbirali “raje srečo kot denar”, potem boste slej kot prej ob oboje, ob denar in ob pravo, pristno srečo, ki jo lahko imate samo, če opravljate svoje poslanstvo in s tem delom služite obilje.

Moj namen je odpreti oči in pomagati pri procesu manifestacije, ki bo izpolnila prave potrebe in ne nadomestkov, ki pa seveda izgledajo popolnoma realni.

Manifestacija je elegantna, hitra in lahkotna takrat, ko v svojem srcu prideš do bistva, ko prideš do želje, ki je tvoja, avtentična, ki daje več življenja tebi in vsem okoli tebe, in takrat, ko si to željo zares dovoliš.

Bolj zahteven kot manifestacija sama je proces, kako prepoznati pravo, avtentično željo in kako si na polno dovoliti sprejemanje izpolnitve te želje … ko si dovolite, je manifestacija res samo še tlesk s prstom.

Tukaj sedaj vstopi modrost o pravih potrebah. Za vas sem naredila mini raziskavo. Skupino Boginj v 2 letnem coaching programu KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA sem vprašala, katere njihove potrebe bi bile izpolnjene skozi veliko količino denarja.

Tukaj je odgovor:

občutek varnosti

biti slišana, opažena, občudovana

pravica do obstoja

potreba po pozornosti

bilo bi mi dovoljeno uživati

biti kreativna, unikatna

biti ljubljena

biti videna

biti sprejeta

biti pohvaljena

biti svobodna

se imeti rada

biti spoštovana

To so torej prave, resnične potrebe! Res je, da imeti obilo denarja lahko omogoči izpolnitev varnosti, udobja in svobode, a pomembno je, da se zavedate, da boste srečni šele, ko bodo izpolnjene zgoraj navedene potrebe. Zato je pri manifestaciji tako pomembno, da se zavedate, ZAKAJ si želite, kar si želite.

Ker v osnovi si tudi vi želite samo to, kar je navedeno v seznamu (ali pa morda seznamu še kaj dodate). Če se osredotočite na resnične potrebe, boste dobili dovolj denarja, da si te potrebe izpolnite.

Seveda denar ne bo prišel kar z neba, zanj bo treba nekomu izboljšati življenje. Ko boste izboljševali življenja, boste slišani, videni, spoštovani … kreativni, unikatni … in se seveda še kaj. Vidite, vaše potrebe bodo izpolnjene. Denar bo samo motivator in prijetna posledica, vaše potrebe pa izpolnjene in srce napolnjeno.

Za vas bom to poletje poskrbela z 8 tedenskim on-line programom ŽENSKA, UPAJ SI USPETI, v katerem bomo odkrivali prave potrebe in čarobno manifestirali. Posebna investicija s posebnini BONUS-i velja samo še ta teden. Kliknite tukaj!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.