Feel Your Life

Umetnost ženske manifestacije v poslu in življenju

…oz. razlika med tem, da se vam življenje dogaja in KREIRANJEM življenjaNi še dolgo tega, ko sem sama mislila, da moje življenje pač je takšno kot je. Da moram požirati določene situacije, da moram žrtvovati velik del sebe in svoje resnice zato, da bom sprejeta, da je občutek varnosti zunaj mene, da nimam vpliva na svoj prihodek, da nimam vpliva na svoja čustva in celo moj briljantni um je odpovedal, ko bi morala kreirati pozitivne misli, mene pa so preplavljale same takšne, ki so me vlekle v črno luknjo.

Spraševala sem se: zakaj vendar moč pozitivni misli ne deluje vedno? Zakaj včasih uspem in spet drugič je tako nemogoče? Zakaj me včasi čustva premetavajo kot ladjico na oceanu in drugič spet zmorem, ohranim mirno kri in jasno glavo?Če se vsaj malo prepoznaš v zgornjem opisu, potem sem zelo zelo vesela zate! Kajti – po letih raziskovanja – sem se naučila, kaj je tisto, ki prevzame moč nad menoj, ko si najmanj želim, in kaj moram storiti, da svojo moč dobim nazaj.

In zdaj sem tukaj, da ti pomagam, da naučim tudi tebe!

Ni ti treba več živeti življenja, ki si ga ne želiš. Tudi če je tvoje življenje “kar v redu” in “lahko bi bilo še slabše” in imaš v bistvu precej tega, kar si želiš, povej, ali resnično nimaš področja, kjer si globoko v sebi želiš, da bi imela čarobno paličico in nekaj spremenila za zmeraj?

Prvi korak, da pričnemo živeti svoje sanje je, da se prebudimo.

Prebudi se torej, draga Boginja! Prični verjeti, da je tudi zate možno, da si urediš življenje tako, da se boš z veseljem zbujala vsak dan, in ti ne bo treba s strahom čakati, kdaj se bo ponovno zbudilo čustvo, ki te vedno znova potegne navzdol!

Odnosi, denar, zdravje – ali imaš vse to urejeno?
Priznaj si in se odloči – ZASE.

Kaj te ovira pri tem? To, kar te ovira, je tvoja prednost, ko jo boš predelala do te mere, da bo to postala.

Zate, Boginja, sem sestavila program. Poglej ga TUKAJ.
In se prijavi na brezplačni razgovor.

Največkrat se mi zgodi, da na razgovor prideš, ko resnično potrebuješ roko. Jaz ti jo nudim. Sprejmi jo. Jaz sem jo sprejela, ko mi je bilo težko in ko se nisem mogla sprijazniti, da bi svoje življenje morala preživeti tako, kot sem živela takrat.

Vse, ki pridete, ste izjemno hvaležne in prerojene.  

Zdaj si na vrsti TI! Dovolj dolgo si čakala na ta trenutek!!!!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.