Feel Your Life

Ali tudi vi hrepenite po uspehu na svoj način?

… oz. kako želja po uspešnosti odpira vaše srce in vam prinaša 6 mestni letni prihodek!

Velikokrat dobim vprašanje o tem, kako je mogoče opravljati delo svojega srca, sploh delo transformativnega agenta, in odlično zaslužiti in imeti ob tem celo čas in skrb zase. Ali celo prebiti magično mejo 6 mestnega letnega prihodka!

Moj odgovor je preprost. Začutiti morate svojo vrednost! Tudi sama sem bila prvakinja v zaničevanju same sebe, če sem bila ambiciozna ali Bog ne daj, želela denar! Mejo 6 mestnega letnega prihodka sem lahko podrla šele, ko sem to ozdravila.

Kaj pa sploh pomeni “biti ambiciozen”?

Po definiciji v SSKJ to pomeni, da si izrazito prizadevate za svoje cilje. Torej ste ambiciozni ali niste?

Si izrazito prizadevate za svoje cilje? Se lotevate svojih del in nalog? Če se jih izgobate in tega niste pripravljeni spremeniti, potem je težava drugje. A če ste pripravljeni vložiti dušo in srce, da dosežete svoj cilj, potem berite dalje!

Tudi sama sem v svojih začetkih imela polno ovir in predsodkov. Potem pa sem ugotovila, da če RESNIČNO hočem pomagati ljudem, moram spustiti svoj ego, svoje predsodke, kaj sem in kaj nisem, kaj je dobro in kaj ni, in se podati na pot svoje lastne moči.

Kaj pa pomeni, podati se na pot lastne moči? Najprej se je potrebno vprašati, ZAKAJ sploh želite uspeti? V čem želite uspeti?

Morda želite uspeti v tem, da uživate mirno življenje, da se posvečate svojemu vrtičku, družini in meditaciji. Potem je vaša ambicioznost na mestu, še kako na mestu, a naj vas vodi vodilo, da želite mirno družinsko življenje.

Morda želite varno službo? Potem je vaša ambicioznost na mestu tam, kjer vas bo vodila k varni službi. Lotiti se morate izzivov in nalog, ki jih prinaša iskanje tovrstne službe in potem seveda njeno ohranjanje, ki vam bo omogočalo vaš cilj.

Ker pa sem jaz drzna in strastna, in si bom drznila povedati na glas, kaj čutim. Čutim, da vsi vi, ki mi pišete, HREPENITE PO USPEHU! A hrepenite po USPEHU NA VAŠ NAČIN! Je tako?

Preden se uspeh razpre pred vami, dajmo bit malček iskreni. Kateri del vas vas ovira, da bi zasijali v svoji moči in zaslužili 6 mestni letni prihodek?

Kajti uspeh je osebnostna rast. Pika. Če si želite biti uspešni, boste morali integrirati, ozdraviti, sprejeti, prečistiti in na koncu zasijati tisti del sebe, ki ga morda najbolj zanikate, prezirate ali pa se ga celo sramujete.

Ponovno, dragi moji, govorim iz prve roke. Mene je bilo sram, da si želim biti uspešna in dobro zaslužiti. Tako dobro me je sprogramirala moja okolica.

Sram me je bilo prodajati, postaviti ceno, kaj šele povedati na glas ceno, ki sem jo čutila v svojem telesu kot primerno in pravično.

Česa je sram vas? Čemu se upirate?

Nobena afirmacija o uspehu vam ne bo pomagala, dokler se bo vaša podzavest upirala. Šele ko se poglobite v temno plat in začutite stara čustva, jih nežno objamete in si dovolite, da ste to, kar ste – torej da si želite biti uspešni – šele takrat, ko se temna plat osvetli s svetlobo sprejemanja, bodo pozitivne afirmacije resnično delovale. Niti trenutek prej.

To pomeni stopiti v svojo moč. Lahko je biti močan, ko gre vse kot po maslu, tam, kjer ni notranjih, nezavednih ovir. Umetnost in večna rast pa je biti močan tam, kjer se zataknete in predvsem kjer še ne manifestirate rezultatov, ki si jih želite. A ko se enkrat odločite, se bo priložnost odprla pred vami. Morda preoblečena, saj bo zahtevala, da na ves glas priznate, kaj hočete :-) a ne spreglejte je!

Veliko ljudi sem že spremljala, ko so stopali v svojo moč. Na nek način so se na novo rodili. Na novo se je rodil del njih, ki je do takrat kot seme čakal na ugodne pogoje.

Tudi vas čakajo ugodni pogoji, če ste le pripravljeni stopiti v njih. Greste zraven?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.