Feel Your Life

Uspešna a ne storilnostno obremenjena …

… oz. ali je to res misija nemogoče?

Kot najbrž veste, že tretje leto vodim zelo uspešen program KREIRAJ SVOJ POSEL KOT BOGINJA, v katerem letos premike v osebnostni in poslovni rasti dela 26 Boginj. Na zadnjem srečanju mi je postalo še posebej jasno, kako smo Slovenke storilnostno zapečatene.

Večina ambicioznih poslovnih ljudi si svojega življenja sploh ne zna predstavljati brez tega, da si zadanemo cilje, stremimo za njimi, se motiviramo, si ponavljamo pozitivne afirmacije, verjamemo, da je vse mogoče, uspemo … in sploh ne opazimo, kdaj žrtvujemo svoje zdravje, družino, prosti čas in se morda celo zlomimo pod stresom.

Ko doživimo posledice ali se zlomimo pod stresom, si prisežemo, da tako garali ne bomo več. Vzamemo si dopust, se dobro spočijemo, pošljemo vse skupaj nekam … se odločimo, da tako ne bo šlo več naprej … in se zlomimo pod žalostjo, da nam v življenju ni uspelo to, kar smo si tako želeli.

Iz ene skrajnosti begamo v drugo, kot ping pong žogica.

Vzemite si trenutek in ozavestite dve stanji. Dirko za uspehom in zanikanje želje po uspehu, ker potrebujete mir in počitek.

To je zato, ker smo vzgojeni v ALI ALI miselnosti. Ali sem storilna, uspešna in preobremenjena, ali pa razbremenjena in “mi uspeh in denar nista tako zelo pomembna” … v vsakem primeru nekaj podarjate na žrtveniški oltar.

Lepote duhovne rasti, ki vam podarja poslovni uspeh, je v tem, da zmorete dojeti, da lahko imate oboje. Da lahko razmišljate IN HKRATI.

Da lahko imate mir, spočitost, zdravje, čas IN poslovni uspeh. Noro dober poslovni uspeh! A tudi za takšno stanje morate nekaj položiti na žrtveniški oltar.

To so vaša stara, težka čustva. To so tisti deli podzavesti, ki vas ali obtežujejo, vam kratijo spanec, vas silijo v deloholištvo, vam sporočajo, da je delo edina vrednota, vam sporočajo, da brez dela ni jela … vam sporočajo, da ni dovolj, če ste samo prisotni ampak morate ves čas delovati.

Šele ko sprostite težka čustva, ste lahko ponovno prisotni. Pojdite v naravo, poslušajte glasbo, ne pobegnite v “pozitivno” ampak si dovolite izbruh … joka, jeze, žalosti, obupa, razočaranja. Vrnili se boste prerojeni.

Prisotnost za poslovni uspeh IN mir, zdravje, spočitost, čas ne pomeni, da niste aktivni. Pomeni, da ste prisotni, ko se prihodnost razvija pred vami. Pomeni, da ste prisotni in pripravljeni takrat, ko je čas za inspirirano akcijo in jo tudi naredite. Pomeni, da delujete usmerjeno in v pravem trenutku s pravo akcijo.

Če v vas in okoli vas nikoli ni tišine, potem prave akcije v pravem trenutku ne boste niti prepoznali.

Kajti, kot je dejal Lao Tzu, umu, ki je miren, se pokori vse Vesolje!

Želim vam globok zimski pogled vase, čimveč dovoljenja za čustva in lepoto uspeha, ki temelji na inspiranih akcijah!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.