Feel Your Life

V zakulisju DESTINACIJE MILIJON … oz. kako zaslužiti več?

Velikokrat se srečam z vašimi pomisleki. Ali bo res pomagalo zaslužiti več – da dosežem svoje sanjske prihodke? Bom končno zadihal-a finančno svobodo? 

In nato po drugi strani … ali ni to preveč? Ampak Špelca, jaz si ne želim milijonov, jaz si želim samo srečo, mir, ljubezen in lepe finance ob tem, da opravljam svoje poslanstvo!

Ne bi se mogla bolj strinjati. Ne glede na to, ali je tvoja želja, da postaviš milijonske prihodke ali ne, je pomembno eno … kako se želiš počutiti, kaj je TVOJA DESTINACIJA MILIJON?

Tvoje počutje je povezano (tudi) s finančnimi rezultati.

Če ustvarjaš manj kot čutiš, da je tvoja zmožnost in manj, kot si želiš, potem je vzrok samo eden: tvoja briljantnost še ni dovolj odkrita, nisi še pokazal-a svetu svojega unikatnega talenta, svoje moči in svoje lepote!

Pa smo tam, kjer opravi svoje delo kuhanje čičerike oz. transformacija v programu DESTINACIJA MILIJON.

Kajti na poti do tja ni tako pomembno, koliko zaslužiš ampak kdo ti na tej poti postaneš.

Kot
ČIČERIKA, KI SE KUHA 

Čičerika skoraj skoči preko roba posode,
v kateri se kuha.

“Zakaj mi to delaš?”
Kuhar jo vrne v posodo s kuhalnico.

“Ne poskušaj skočiti ven.
Tebi se zdi, da te mučim.
Vendar, dajem ti okus,
tako da se boš lahko pomešala z dišavami in rižem
in postala čudovito hranilo za človeštvo.

Spomni se, kako si pila dež na vrtu.
To je bilo za to.”

Najprej milost. Seksualni užitek,
potem se je zavrelo novo življenje,
za prijatelja, da lahko poje nekaj dobrega.
Na koncu čičerika reče kuharju,

“Še me kuhaj.
Udarjaj me s kuhalnico.
Tega ne morem storiti sama.
Sem kot slon, ki sanja o vrtovih,
tam daleč v Hindustanu, in ni pozoren
na svojega voznika. Ti si moj kuhar, ti si moj voznik, moja pot v obstoj. Obožujem tvoje kuhanje.”

Kuhar odgovori,
“Nekoč sem bil kot ti, svež z zemlje.
Potem sem se kuhal v času in kuhal v telesu,
dvojno žgoče kuhanje. 

Moja živalska duša je pridobila moč.
Naučil sem se, da jo obvladujem, in se kuhal še več, se kuhal preko vseh meja, in postal tvoj učitelj.”                            (Rumi)

Zato se v programu posvečamo predvsem temu, da je tvoja čustvena posoda dovolj močna, da prenese tvoje poslanstvo in obilje, ki si ga želiš. “Nihče se nikoli ne pritožuje, da bi bil preveč plačan”, pravijo in to še kako drži.

Kaj pomeni “močna čustvena posoda” v praksi? 

To pomeni, da si drzneš, ko veš, da moraš poslušati sebe, pa si trenutno še ne upaš dovolj.

Da si drzneš narediti tudi korak, za katerega veš, da ga moraš narediti. Da pozdraviš rane, ki so nastale zaradi zavračanja tvoje briljantnosti, in se zaradi tega ne bojiš več zavrnitve v prodaji.

Pomeni, da si drzneš zapustiti delo/situacijo/odnos, ki te ne zadovoljuje in si pričeti kreirati življenje po svojih merilih. K temu sodi tudi to, da znaš postaviti zdrave meje (točno veš, kje trenutno še dovoljuješ, da hodijo preko tvojih mej …).

Zdrava čustvena posoda pomeni tudi, da odpustiš preteklost, zares odpustiš (ne samo v glavi in želji po odpuščanju).

Kajti odpustiš lahko šele, ko je tvoja bolečina pozdravljena in niti trenutka prej. Ko pozdraviš bolečino, tvoja samozavest zraste tako zelo, da premakneš meje mogočega. 

Poskrbiš zase, postaviš zdrave cene ali zdravo lastno vrednost, pričneš poslušati samo še sebe in svoje občutke, izražaš svoje občutke in si izpolniš svoje potrebe.

Vse to dobiš, ko je tvoja čustvena posoda krepka, zdrava in brez lukenj. To je tvoj lonec, v katerega z veseljem pride tudi denar in tam tudi ostane, ne pa čudežno izgine, ko ga zaslužiš.

Kako pa to dosežemo?

Uf, je blo kr dela … (je rekel Sit iz risanke Ledena doba :-)).

Drži, to je delo predanega transformativnega mentorja in predanega in determiniranega študenta. Med njima se gradi odnos, ki pomeni temeljno varnost, na podlagi katere se notranja sprememba lahko zgodi. Ne gre drugače. Nihče ne more narediti takšne transformacije sam.

Pomemben dejavnik pa je seveda tudi skupina, ki s svojo dinamiko omogoča “life simulator” in s tem pogoje, da lahko opaziš svoje delovanje, ki te oddaljuje od obilja, in izbereš novo pot in nove odločitve.

Kako izgleda naše delo v skupini?

Sočno, odprto, predano, iskreno, velikokrat jadramo po nemirnih morjih in s tem vadimo, kako jadrati po morju vsakdanjega življenja. Umetnost življenja ni v tem, da pričakuješ, da bo morje ves čas mirno. Umetnost je v tem, da znaš prejadrati vsake razmere.

Tako se torej krepi tvoja čustvena posoda, ki je v bistvu tvoja posoda za obilje. Rezultat je življenje, ki je polno sreče, miru in seveda tudi denarja. A nič ne gre čez noč. Stopi na pot in bogato boš nagrajen-a!

Kako stopiti na to pot, preberi tukaj >

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.