Feel Your Life

Za spremembo potrebujete EN TRENUTEK

julij2014… oz. kje še verjamete, da je za spremembo potrebno veliko veliko časa?

Današnji zapis je namenjen vsem, ki preveč delate in ki vseeno čutite, da v vašem življenju še nekaj manjka, še niste dojeli vsega, kar vas vaša poslovno – duhovna pot uči. Vsem, ki ste vzgojeni v odpovedovanju in trdni povezavi “št. ur vloženega časa = uspeh in zaslužek” in vsem, ki bi radi sebi in svojim dragim posvetili več časa, pa ne veste, kako se tega lotiti.

Danes bom spregovorila o tem, kako prepoznati, kaj je vaš razlog, da si v življenu kreirate preveč dela, stres in da življenje zapolnite do zadnjega kotička, potem pa ugotavljate, kako hitro beži čas mimo vas.

Najbolje je, da sem kar neposredna, a ne?

Neposredna bom zato, ker sem taka tudi vedno sama s seboj. To je edini način, da zares spregledam, odprem oči, se zavem neželenega rezultata, ki ga kreiram, se zavem posledic in se odločim, da je čas za spremembo. ZDAJ! Ne enkrat, ko bom “čutila, da sem pripravljena”! Takrat bo morda že prepozno.

Ugotovila sem, da iz razloga, da je veliko dela, trpi zelo pomembna točka v mojem življenju. Trpel je odnos z mojim najstnikom, ki je – mimogrede – zelo zahteven, in se odločila, da poiščem pomoč.

A moj največji AHA moment ni bil povezan z odnosom z njim, ker na tem odnosu zares ogromno delam, in imam tudi lepe rezultate.

Moj največji AHA moment je bil, da sem znova trčila ob prepričanje, koliko moram delati za določen rezultat. To moje prepričanje mi je kreiralo več dela, kot sem ga zmogla, in zato je pričel trpeti moj čas, ki sem ga namenjala svojemu sinu.

Ker mi je ta odnos zelo pomemben, sem dim zavohala zelo hitro. In odreagirala.

A moje sporočilo za vas ni povezano z najstniki, ampak z vašim načinom, kako si kreirate svoj poslovno in osebno življenje.

Kje žrtvujete to, kar vam je ljubo, ker verjamete, da morate za boljše rezultate žrtvovati del sebe?

To je zahtevno vprašanje. Zato vas prosim, ustavite se za trenutek. Vzemite si 5 minut, da to vprašanje resnično odzveni v vas. Ne glede na to, ali ste Boginja ali Bojevnik.

Kje žrtvujete del sebe, da bi dobili, kar si želite in potrebujete? Kje verjamete, da je to edini način, da to dosežete, dobite ali ustvarite?

In potem prenehajte. ZDAJ je vaš trenutek. Od ZDAJ naprej lahko pričnete verjeti, da si z vsem srcem vzemite, kar potrebujete, in HKRATI pričakujte rezultate, uspeh in OBILJE, ki ga želite.

Ali ta trenutek potrebujete več akcije in navdihnjega delovanja ali pa morda več umiritve in posvečanja sebi in svojim dragim, pa boste presodili sami.

Če imate težave in ne dobite odgovora, se zavedajte, da glava nima odgovorov, srce pa nima vprašanj!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.